Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Mary-Kate Olsen – Ashley Olsen: SO LITTLE TIME: JOUKKUEPELIÄ. Suomentanut Taina Aarne. 2006 Otava. 120-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, kannesta pieneltä alalta pintaa irti (ks. kuva), muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Joukkuepeliä (2006; A Girl´s Guide to Guys 2003) on So Little Time –sarjan yhdeksäs kirja. Neljätoistavuotiaat kaksoissisarukset Chloe ja Riley Carlson elävät Malibussa teinielämää, jossa ratkaistavia ongelmia riittää: Järjestä äiti treffeille futisvalmentajan kanssa. Etsi isälle nettideitti. Metsästä Manuelolle sopiva seuralainen. Keksi kavaljeeri itsellesi ja siskollesi!

So Little Time on Yhdysvalloissa 2001–02 tehty televisiosarja, jonka kirjoittajat ovat Eric Cohen ja Tonya Hurley. Sarjan neljätoistavuotiaita kaksoissisaruksia näyttelivät 1986 syntyneet kaksoissisarukset Mary-Kate ja Ashley Olsen, joista Ashley näytteli Chloe Carlsonia ja Mary-Kate Riley Carlsonia. Tytöt ovat itse osallistuneet sarjojen käsikirjoitukseen ja Ashley myös puvustukseen. Sarjan kaikki jaksot on kuvattu Malibussa. Sarjaan perustuvassa So Little Time kirjasarjassa ovat suomeksi ilmestyneet Deittailun alkeet, Edustuskundi, Ei voi olla totta!, Vain meidän kesken, Sisäpiirin bileet, Salainen ihastus, Suoraa puhetta, Rakkaustesti, Joukkuepeliä, Kundikäsikirja, Ranskalainen juttu ja Ikuiset bestikset.

 

2. Francine Pascal: TUPLARAKKAUTTA. Sweet Valley High 1. Suomentanut Jaana Kapari. 1997 Otava (toinen painos). 190-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, takakannessa tarran jälkeä, muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Tuplarakkautta (Double love 1983) on ensimmäinen Sweet Valley High -kirja. Jessica on iskenyt silmänsä Todd Wilkinsiin, koripallojoukkueen komeaan kaupunkiin – ainoaan poikaan josta hänen kaksossiskonsa Elizabeth tosissaan välittää. Elizabet ei haluaisi menettää Toddia, mutta hän tuntee toki siskonsa. Kun Jessica jotain haluaa, hän sen myös yleensä saa – ja on päämäärään päästäkseen valmis käyttämään epäreilujakin keinoja.

Sweet Valley High –sarjan kirjat kertovat kuusitoistavuotiaista Wakefieldin kaksosista Jessicasta ja Elizabethista. He ovat kuin kaksi marjaa, nokkelia ja kauniita – mutta luonteeltaan aivan erilaisia. Niin kuin muidenkin koulutyttöjen, heidän elämänsä pyörii poikien, kiemuraisten ystävyyssuhteiden ja koulubileiden ympärillä. Huvittelunhaluisella Jessicalla on taipumus joutua hankaliin tilanteisiin, joista järkevämpi Elizabeth sitten saa hänet pelastaa. Sweet Valley High´ta käyvien vauhdikkaiden siskosten matkassa pääset tutustumaan koululaisten elämään Kalifornian auringon alla.

Francine Pascal (s. 1938 New York) on yhdysvaltalainen kirjailija. Hän vietti koko nuoruutensa synnyinkaupungissaan New Yorkissa, jossa kävi peruskoulun, lukion ja yliopiston, meni naimisiin ja sai kolme tytärtä. Hän ajatteli aluksi myydä idean Sweet Valley High´sta televisiosarjaksi, mutta päätyi ystävänsä ehdotuksesta kirjasarjaan. Jotkut tarinoiden ideoista hän sai tyttäristään, mutta suurin osa syntyi muistelemalla omaa nuoruuttaan ja aikuiseksi kasvamista. Vaikka Sweet Valley High -sarja on Pascalin nimissä, sen kirjoittamiseen on osallistunut ryhmä haamukirjoittajia. Pascal asuu vielä nykyäänkin New Yorkissa, mutta osan ajasta hän asuu Ranskan eteläosassa.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 35 vrk 23 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 35 vrk 23 h 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.