Kuvaus

Vaivat ja vanhuus sekä köyhyys kolkuttelee, joten jatkajaa etsitään. Puurtamista ja rauhaa rakastavalle kehityskelpoinen kokonaisuus myydään jo alennetulla heti- hinnalla tai ensimmäisen hyväksyttävän tarjouksen tekevälle. Pikkasen nostin hintaa, koska tämän arvo pankinkin papereissa näytti olevan 70 000€.

Tiilitalo valmistunut 1984, alkaa olla peruskunnostuksen ja päivityksen tarpeessa. Kesäisenä rauhallisena puuhapaikkanas menee näinkin ja miksei talvellakin. Asumiskäytössä on ollut ympärivuotisesti tähän saakka, mutta olen muuttamassa pienempiin oloihin.  Vapaa nopeallakin aikataululla tai sopimuksen mukaan. Olohuone, 3 mh, keittiö, takkahuone,. Pesuhuone, sauna, autotalli, ph, varasto. Asuinpinta- ala 130,0 M2, rakennusala 208,4 M2, mansikka- ja kasvimaa, tontti 5000m2. Erittäin rauhallinen sijainti.

Hinta  sisältää  samalla tontilla ( n 5000 M2) olevat muut rakennukset: ilmeisesti 1800 luvulla tehty 2 kerroksinen hirsiaitta ( lautavuoraus tehty myöhemmin), hirret jykeviä piilukirveellä veistettyjä terveitä. Ehkä alimmassa hirsikerroksessa sanomista, kun on aikanaan rakennettu liian matalalle. Hienoja hirsiä. Lisäksi vanha ulkorakennus, jonka toiseen päähän on myöhemmin tehty korkea, n 40 M2 varasto, joka suht hyvässä kunnossa. Navettaosa on perusnavetta 50-luvulta. Takana myös avokatos. Lisäksi hintaan kuuluu myöhemmin vapautuva 50 luvulla rakennettu ns rintamamiestalo, jota laajennettu 70 luvulla. Se on toistaiseksi asumiskäytössä, mutta vapautuu myöhemmin. Siitä maksetaan ostajalle vuosivuokraa. 

Ikä ja vaivat suurin syy luopumiseen. Hinta sen mukaan, että alkaa vanhukselle käydä pito raskaaksi ja vaivalloiseksi.  Tarjouksia kuunnellaan  suopeasti. N 35 v tässä olen majaillut ja nytkin, mutta valmius hetikin muuttoon on. Näytöstä voi sopia joustavasti esim yksityisviestillä tai kysymysosiossa. 

Ihanteellinen kesäinen puuhapaikka tämmöisenäänkin ilman isompia remontteja. Lähin merenranta Närpiön Pjelax eli Piolahti n 12 km. Kaskinen n 15 km, Närpiö n 15 km, Kristiinankaupunki n 25 km. 

Kaikki ehdotukset otetaan tässä tilanteessa asialliseen harkintaan. Kohteeseen voi päästä määrätyin ehdoin hyvinkin pienellä käteismaksulla, mutta siitä neuvotellaan tapauskohtaisesti paikan päällä. Nyt olisi ostajan markkinat tämän kiinteistökokonaisuuden suhteen. Oma tilanne on semmoinen, että en vaan jaksa talonpitoa enää. Mukava tässä on ollut vuosikymmeniä nyhertää, mutta aika luopua on tullut. 

Mahdollinen hintaehdotus ei sido ostajaa, ennenkuin kohde on läpikäyty ja hyväksytty ostajan toimesta. Myyjää hyväksyttävä ehdotus sitoo heti niin kauan kuin todetaan kauppa tai ostajan luopuminen.

Lisätietoja ym. hanhaav@luukku.com

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

35 000 €
tai
Sulkeutuu 22 vrk 13 h
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

35 000 € Sulkeutuu 22 vrk 13 h

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
18.7. klo 21:02

Joo, kyllä mielelläni vinkkaan tästä helmestä.

18.7. klo 21:16

Kiitos! Arvostan ja kunnioitan asennettasi!

17.7. klo 21:31

Niinpä. Tuosta paikasta saa joku itselleen hienon kodin.
Onnea myyntiin ja hyvää kesän jatkoa.

17.7. klo 21:59

Kiitos! Mukavaa loppukesää! Huomenna se kait alkaa Suomen kesä . Jos joku tuttavasi haluaa puuhaa ja rauhaa, voit vihjata.

17.7. klo 20:17

Moi,

Hieno paikka sinulla/teillä. Maaseudun rauhaa ja kauneutta.

17.7. klo 21:21

Kiitos! Paikka on kehityskelpoinen ja ollutkin kohtuullisesti hoidettu, mutta nyt iän ja vaivojen takia on paratiisista luovuttava ettei pääse pahemmin ränsistymään. Tekemistä piisaa ja rauhaa ja pikkasen kirpaiseekin luopuminen melkein hinnalla millä vai