Kuvaus

Kun ei kohtuullisella heti hinnalla mennyt laitetaan korkeimmalla tarjouksella tyrkyllä. Pyydä sähköpostissa ennen sitovan tarjouksen tekemistä selvitys kaupan kohteesta. Minulle tarpeeton irtaimisto jää ostajan hyödynnettäväksi tai hävitettäväksi.

Vaivat ja vanhuus sekä köyhyys kolkuttelee, joten jatkajaa etsitään. Puurtamista ja rauhaa rakastavalle kehityskelpoinen kokonaisuus myydään nyt siis huutokaupalla. Pankin papereissa vakuusarvo näytti olevan 70 000€.

Tiilitalo valmistunut 1984, alkaa olla peruskunnostuksen ja päivityksen tarpeessa. Kesäisenä rauhallisena puuhapaikkanas menee näinkin ja miksei talvellakin. Asumiskäytössä on ollut ympärivuotisesti tähän saakka, mutta olen muuttamassa pienempiin oloihin.  Vapaa nopeallakin aikataululla tai sopimuksen mukaan. Olohuone, 3 mh, keittiö, takkahuone,. Pesuhuone, sauna, autotalli, ph, varasto. Asuinpinta- ala 130,0 M2, rakennusala 208,4 M2, mansikka- ja kasvimaa, tontti 5000m2. Erittäin rauhallinen sijainti.

Hinta  sisältää  samalla tontilla ( n 5000 M2) olevat muut rakennukset: ilmeisesti 1800 luvulla tehty 2 kerroksinen hirsiaitta ( lautavuoraus tehty myöhemmin), hirret jykeviä piilukirveellä veistettyjä terveitä. Ehkä alimmassa hirsikerroksessa sanomista, kun on aikanaan rakennettu liian matalalle. Hienoja hirsiä. Lisäksi vanha ulkorakennus, jonka toiseen päähän on myöhemmin tehty korkea, n 40 M2 varasto, joka suht hyvässä kunnossa. Navettaosa on perusnavetta 50-luvulta. Takana myös avokatos. Lisäksi hintaan kuuluu myöhemmin vapautuva 50 luvulla rakennettu ns rintamamiestalo, jota laajennettu 70 luvulla. Se on toistaiseksi asumiskäytössä, mutta vapautuu myöhemmin. Siitä maksetaan ostajalle vuosivuokraa. 

Ikä ja vaivat suurin syy luopumiseen. Hinta sen mukaan, että alkaa vanhukselle käydä pito raskaaksi ja vaivalloiseksi. N 35 v tässä olen majaillut ja nytkin osa aikaisesti, mutta valmius hetikin muuttoon on. Näytöstä voi sopia joustavasti esim yksityisviestillä tai kysymysosiossa sekä hanhaav@luukku.com.

Ihanteellinen kesäinen puuhapaikka tämmöisenäänkin ilman isompia remontteja. Lähin merenranta Närpiön Pjelax eli Piolahti n 12 km. Kaskinen n 15 km, Närpiö n 15 km, Kristiinankaupunki n 25 km. 

Oma tilanne on semmoinen, että en vaan jaksa talonpitoa enää. Mukava tässä on ollut vuosikymmeniä nyhertää, mutta aika luopua on tullut. 

Pyydä sähköpostiisi selvitys kaupan kohteesta ennen sitovan tarjouksen tekemistä!

Lisätietoja ym. hanhaav@luukku.com

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
27 000 €
Sulkeutuu 1 vrk 9 h 35 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 27 000 € Sulkeutuu 1 vrk 9 h 35 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.