Tuote on myyty käyttäjälle faktum hintaan 275 €

Kuvaus

Uudelleen myyntiin miesten näyttävä Omega Constellation automatic. Kellon halkaisija on n.34mm ilman nuppia. Edellinen omistaja kertonut että cal 564 ja valmistusnumeron mukaan olisi vuodelta 1966. Taulussa patinaa, Omega merkin alapuolella oleva teksti haaleampi kuin muualla. Pientä patinapistetta taulussa, näkyy kuvassa.

Kellon huoltohistoriasta ei ole tietoa, viikon edetessä edistää jonkun verran mutta ei voi sanoa että minuutin per päivä, tarkempia mittareita ei ole. Kelloon kelloseppä vaihtanut lasikkeen ja Omegan nupin, takaisin tuli Omegan paketissa vanhat osat eli Omegan osia ilmeisesti käytetty. Hän on myös kiillottanut takakannen ja rungon eli kello on siisti kultaustenkin osalta. Takakanteen on jäänyt naarmu, koska hänen mukaansa se on niin syvä että kansi olisi mennyt liian ohueksi jos olisi hinkannut lisää. Huomasin että kun nupin nykäisee toiseen pykälään niin päiväys vaihtuu eli jonkinlainen pikasiirto varmaankin on kyseessä, ekassa pykälässä liikkuu viisarit.

Kello on vaikea kuvattava, mutta yritin ottaa niistä kulmista että saa käsityksen patinasta ja missä kunnossa runko on. Puutteet huomioonottaen kunto tyydyttävä. Eli huoltotarvetta on ja sellaisena myydään.

En myy ulkomaille.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
275 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.7.2019 19:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.