Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään Omega-remmi salpoineen. Tämä on harvinainen ranneke. Olen tilannut kivijalkaliikkeestä tämän itselleni maksoi mitä maksoi -hengessä. Ihan reilusti se sitten maksoikin ja toimitusaika oli useamman kuukauden.

Ostin tämän koska näin remmistä kuvan netissä, siis tuon mikä on ilmoituksessani. Sen jälkeen remmi oli pakko saada. Yritin etsiä samanlaista eBaysta muutaman vuoden mutta en uskaltanut tilata sieltä. Jokunen oli myynnissä, mutta vain Yhdysvalloissa. Jos sieltä lähetetään asioita jotka kuuluvat kategoriaan "exotic skins", se olisi voinut jäädä tulliin jumiin. Tästä syystä monet eivät lähetä tällista remmiä maasta ulos. Vaikka ei olisi jäänytkään jumiin tulliin, veroa ja tullimaksua olisi tullut reippaasti. Ainakin olisi ollut kalliimpi ostaa sen niin kuin hankkia itse uutena kaupasta täältä Suomesta. Se ei vaan tullut heti mieleen :D

Eli eka kuva on kylmästi lainattu netistä. Se ei ole minun ottamani (enkä ikinä osaisikaan ottaa noin hyvää valokuvaa) vaan hyvin taitavan kellokuvaajan valokuva. Tämän kuvan takia voisin olettaa, että tuhannet henkilöt ovat havitelleet ja etsineet kyseistä remmiä.

Remmi ei istu omaan kellooni, muuten en tietenkään laittaisi tällaista graalia myyntiin!

Eli sanottakoon vielä, että kaupan kohde on vain nahkainen remmi ja metallisolki, ei kello.


PS
Tämä täysin 100% varmasti alkuperäinen ja aito Omega-tuote. Tositteet ja alkup. pakkaukset ovat tallessa. En myy solkea ja nahkaremmiä erikseen, se on koko setti tai ei mitään.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

550 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 9.11.2019 21:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
4.11. klo 0:55
Kysymys poistettu.
2.11. klo 14:55
Kysymys poistettu.
2.11. klo 13:31

Please see a picture showin receipt: 18.7.2018 Make an offer via huuto.net :)