Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  CD-levystä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!
 

1. ON SUOMI MEIDÄN MAAMME. O Finland, Land of Ours. 2005 Jyväskylän ammattiopisto, Konservatorio. CD-levy pahvikantisessa kotelossa, avaamattomana muovissa. Esiintyjät: Seminaarinmäen laululintuset ja Piccolopojat, Seminaarinmäen lapsikuoro, Opiston pojat, Seminaarinmäen nuorisokuoro, Kamariorkesteri ja Sinfoniaorkesteri TONALICA. Johtajat: Ülle Kenner (kuorot) ja Kait Kenner (orkesterit).

01. On Suomi meidän maamme
02. Andante festivo
03. Finlandia
04. Suomen laulu
05. Häämarssi
06. Kaukametsä
07. Vesi väsyy lumen alle
08-10. Sarja Kolme vihreää laulua
08. Kevät ja omenapuu
09. Pieni kevään pyhitys
10. Tuulihattu toukokuu, kuutamoinen elokuu
11. Säkkijärven polkka
12. Kaksi kansansävelmää: Rai riitiä ja Tirlirlittiä
13. Tyttö Lapinmaan
14. Väinämöisen soitto
15. Täällä Pohjantähden alla
16. Suomalainen rukous
17. Laulun ja soiton maa
18. Maamme
 

2. MATALAN MAJAN KESÄ. 2020 Humble House. CD-levy taskumallisessa pahvikotelossa, avaamattomana muovissa. Only for promotion - not for sale.

1. Sirkus - Taika-Jim (Petri Keinonen, Pekka Kähkönen)
2. Mika Nuorva - Paratiisin siirtomailla (Mika Nuorva)
3. Anu Neuvonen - Kohti kesää (Anu Neuvonen)
4. Jaakko Löytty - Kylän onnellisin mies (Jaakko Löytty)
5. Merja Laaksonen - Hiukan hippi (Pekka Laaksonen)
6. Jere Ijäs - Punavuoren kuu (Jere Ijäs)
7. Teppo Nuorva - Kyläkoulun talonmies (Teppo Nuorva)
8. Esa Eloranta - Hieno päivä (Esa Eloranta)
9. Pepe Ahlqvist - Heittelin leipää (Pepe Ahlqvist, Timo Kiiskinen)
10. Anu Neuvonen - Päiväunessani (Anu Neuvonen)
11. Ali Alikoski - Amorgos (Ali Alikoski)
12. Merja Laaksonen - Linnanneito (Pekka Laaksonen)
13. Hanna Ruuskanen - Kaunis on puiden tahto (Hanna Ruuskanen)
14. Esa Eloranta - Oikeita asioita (Esa Eloranta)
15. Sirkus - Puupaatti (Petri Keinonen)
16. Jere Ijäs - Minä ja Sandra Dee (Jere Ijäs9

"Tässäpä on mainio kesäinen hyväntuulen kokoelma täynnä suomenkielisiä singer-songwriter -helmiä. Sirkus aloittaa Taika-Jim -kappaleellaan, jossa aurinko ampuu kultaisin nuolin. Mika Nuorvan Paratiisin siirtomailla jatkaa kesän riemuista, laulussa rakastetaan hullun lailla, kun päivä paistaa tänään pohjolaan.  Ja jos mahdollista, niin Anu Neuvonen Kohti kesää -laulullaan nostaa tunnelmaa entisestään akustisella herkkyydellään. Jaakko Löytty marssittaa vahvalla rhythm and blues -runttauksellaan Kylän onnellisimman miehen kohti kesähääalttaria. Merja Laaksosen Hiukan hippi kohottaa tunnelmaa lattarirytmeillä tanssahdellen. Jere Ijäksen Punavuoren kuu jatkaa levyn mainiota tunnelmaa. Helsinkiin sijoittuvia kesäbiisejä ei ole koskaan liikaa. Kyläkoulun talonmies on päässyt Teppo Nuorvan laulun kertojaksi. Tässä kauniinhaikeassa laulussa talonmies toivoo kesän jo päättyvän saadakseen taas nähdä ilmeisesti koulun henkilökuntaan kuuluvan ihailunsa kohteen, joka on matkannut kauas etelänlomalle. Tarvitseeko näitä mihinkään järjestykseen laittaa, mutta Esa Elorannan Hieno päivä on mielestäni levyn komein laulu. Murheista piittaamatta ollaan hetkessä kiinni, nyt kun kesä tuli taas kuin kani hatusta. Onnelliset hetket pitää osata huomata, kun ne kohdalla ovat. Pepe Ahlqvist tarjoilee leipää heitellen pienen sielukkaan hengähdyshetken. Päiväunessani Anu Neuvonen jatkaa mainiosti jatsahdellen. Tai siis Anu jatkaa jatsahdellen Päiväunessani-kappaleella, kyllä te tiedätte mitä tarkoitin. Ja tästä Ali Alikoski jatkaa kesäistä tunnelmointia Kreikan maisemissa laulussaan Amorgos. Toisella laulullaan tällä kokoelmalla Merja Laaksonen tunnelmoi kesäillassa linnanneitona trubaduurinsa kanssa. Ja keskiajan mieleeni tuovissa trubaduuritunnelmissa ollaan myös Hanna Ruuskasen Kaunis on puiden tahto -laulussa. Oikeita asioita kaivaten muistelee Esa Eloranta toisessa laulussaan. Kun arvoa on vain rahalla, alkaakin kaivata kesäiltoja saunan kuistilla, oikeita asioita. Nostalgisissa tunnelmissa jatkaa myös Sirkus. Puupaatti-laulussa on hauska tuubakomppi.  Jere Ijäs on saanut kunnian päättää tämän kovatasoisen Humble Housen kokoelman laulullaan Minä ja Sandra Dee. Ammattitaitoa ja näkemystä riittää, on maltettu jättää ilmaa soiton ympärille, hienoa. Humble House records eli ilmeisesti käytännössä Pekka Kähkönen on pienenä levy-yhtiönä onnistunut saamaan listoilleen huikean määrän loistavia artisteja, josta tämä kesäkokoelma on erinomainen osoitus." - Riffi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 40 vrk 12 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 40 vrk 12 h 15 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.