Kuvaus

Once A Cop  (DVD)


Alkuperäisnimi:  Chao Ji Ji Hua

 

Kiinassa ei tienaa tarpeeksi, ilmoittaa Cheng Feng (Yu), karauttaa Hong Kongiin ja lipeää kaidalta tieltä. Kiinan kansantasavallan poliisivoimat koristelee ansioituneen Yang Jian-Huan (Michelle Yeoh) uljaita rinnuksia yhä uusilla mitaleilla, mutta hänenkin uransa vie lopulta Hongkongiin.

Entiset rakastavaiset kohtaavat, nyt vihollisina. Hongongin poliisi on neuvoton, mutta pääsee kiinalaisen koplan kannoiille Huan avulla. Keskuspankin holveissa homehtuneet kultavarat pääsevät uudinkatkuiselle matkalle, ennen kuin tuonelan virta pyyhkäisee suurkaupungin pinnan alla kulkevissa tunneleissa.

Monille se oli selvää jo vuosia aikaisemmin, mutta James Bond-Tomorrow Never Dies ja viimeistään Hiipivä Tiikeri, Piilotettu Lohikäärme nostivat Michelle Yeohin supertähdeksi myös lännessä. Once a Cop on epävirallinen jatko-osa Jackie Chanin Police Story III - Supercop -leffalle. Toimintakoreografina uransa luonut Stanley tong ohjaa tiukkaa toimintaa ja tekee välillä syrjähypyn puhtaaseen farssiin. Jackie Chan tekee hillittömän cameo-roolin peruukissa ja mekossa. Ardy Lamin kamera kuvaa taas sarjatulella.

 

Huomioi: ALKUPERÄINEN, LEIKKAAMATON HONGKONG VERSIO

 

Ohjaus
Stanley Tong

Käsikirjoitus
Mok Tang Han
Sui Lai Kang

Näyttelijät
Michelle Yeoh
Jackie Chan
Bill Tung
Eric Tsang


Kesto:
102 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

R2

K-15

Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3,98 €
Sulkeutuu 32 vrk 20 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,98 € Sulkeutuu 32 vrk 20 h 51 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.