VAMASA
Puhelin- ja tablet-tarvikkeita, kangasmerkkejä, autoavaimenperiä, tietotekniikkaa ym.

Kaikki ovat Osta Heti -kohteita, ei siis huutokaupan päättymisen odottelua!

Myös MobilePaylla voi maksaa!

huutolinkki.wordpress.com

Nopeat postitukset Vantaalta. Nouto myös sovittaessa.

Kuvaus

OnePlus 5 -puhelimelle Nillkin H+Pro 2.5D 0,2mm LCD Screen Protector -lasisuoja / lasikalvo.

Miksi näytölle suojalasi?

Puhelimen näyttöruudulle tulee aina ennemmin tai myöhemmin naarmuja kolhuja ja kulumia vaikka laitetta kuinka pitäisi siististi. Varsinkin kosketusnäytöt saavat naarmuja helposti. 

Puhelimen jälleenmyynti säilyy kun suojakalvoa on käytetty ja näyttö on näin puhdas ja naarmuton.

Asennusohje Youtubessa tässä linkissä.

Tarjolla nyt uusi korkealaatuinen suojalasi, joka suojaa tehokkaasti LCD-näyttöä kolhuilta ja naarmuilta.

 • Pinta karkaistua lasia ja se kestää hyvin jopa pieniä iskuja. Voimakkuus 8-9H, joka on noin kolme kertaa enemmän kuin PET-suojilla.
 • Lasi on käsitelty niin, että kovin helpolla ei edes naarmuunnu. Itse kokeilin naarmutella avaimilla ja saksilla pintaa, ei jälkiä! Pinta on myös käsitelty niin, ettei sormenjälkiä jää.
 • Kääntöpuoli on käsitelty siten, että tarttuu tiukasti ja hyvin näytölle. Silti poistaminen tai vaihtaminen on helppoa eikä poistettaessa jää mitään jälkiä suojalasin käytöstä.
 • Jos puhelimen ruudun reunat ovat pyöristetyt tai kaarevat, suojalasi ei voi ulottua sinne vaan tietysti ainoastaan tasaiselle pinnalle.
 • Valon läpinäkyvyys 99% kun tavallisella lasilla se on 90% ja tavallisilla muovisilla suojakalvoilla 80%.
 • Ei haittaa kosketusnäytön toimintaa mitenkään.
 • Asennuksessa ei pitäisi jäädä mitään kuplia näytön ja suojalasin väliin.
 • Jos särkyy, ei tule teräviä lasinsiruja vaan pilkkoutuu pieniksi koossa pysyviksi palasiksi. Ks. kuva.
 • Tukevassa tehdaspakkauksessa tulee suojalasi, pieni mikrokuituliina ja alkoholilla kostutettu puhdistusliina sekä asennusohje englanniksi.
 • ERINOMAINEN! EI OLE PALUUTA ENÄÄ MUUNLAISIIN SUOJAKALVOIHIN KUN TÄTÄ ON KOKEILLUT.
 • Selected and used Japan imported AGC glass material and HARVES Nanotechnology with excellent defensive performance. It owns super high transmittance and high restoring the original color of screen. It supports anti-glare coating to prevent glare derivative. Used special tempered glass material, its hardness up to 9H; scratch resistance and blowout. Its surface used Nanometer oleophobic coatings which is anti-fingerprint, oil rub resistance and effectively preventing and filtering ultraviolet ray.
  Used the global advance glass screen protector technology, its thickness is only 0.2 mm with precise CNC cutting technology. 2.5D edging craft provides the nature excellence sense of touch, thinner, clear and safer.  Environmental product which is can be reused after water wash.Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

 • Toimitus postitse normaalina kirjeenä. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
   
 • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12,90 €
Sulkeutuu 47 vrk 3 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12,90 € Sulkeutuu 47 vrk 3 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.