Kuvaus

ONNELI JA ANNELI SALAPERÄINEN MUUKALAINEN

SAARA CANTELLIN ELOKUVA

PERUSTUU MARJATTA KURENNIEMEN KIRJAAN:

ONNELI, ANNELI JA ORPOLAPSET

ONNELI JA ANNELI OVAT KAKSI IHAN TAVALLISTA TYTTÖÄ, EHKÄ VAIN HIEMAN ONNELLISEMPIA KUIN MONET MUUT, ONHAN HEILLÄ SATUMAINEN MAHDOLLISUUS ASUA KAHDESTAAN ROUVA RUUSUPUUN HEILLE SUUNNITTELEMASSA TALOSSA RUUSUKUJALLA.

 ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ ONNELIN JA ANNELIN TALON LÄHELLÄ AVATAAN UUSI LASTENKOTI JA SIELTÄ KARKAA POIKA NIMELTÄ PEKKI. PEKKI PÄÄTYY ASUMAAN ASUMAAN ONNELIN JA ANNELIN RANTAMAJAAN JA KERTOO TYTÖILLE, KUINKA ANKEAA ELÄMÄ LASTENKODISSA ON JOHTAJATAR MINNA PINNAN TIUKASSA KOMENNOSSA. ONNELI, ANNELI JA PEKKI PERUSTAVAT ROSVOLIITON JA RYHTYVÄT TOIMIIN, JOTTA LASTENKODISTA TULISI TAAS ILOINEN PAIKKA. PIENET VUOKSENHEIMOLAISET JA MUUT RUUSUKUJAN ASUKKAAT RIENTÄVÄT ROSVOLIITON AVUKSI. SEIKKAILUJEN PÄÄTTEEKSI MAAGISTEN IHMEIDEN TAUSTALLA ON TAASEN TINGELSTIINAN JA TANGELSTIINAN LISÄKSI SALAPERÄINEN ROUVA RUUSUPUU.

SAARA CANTELLIN OHJAAMA ELOKUVA PERUSTUU MARJATTA KURENNIEMEN RAKASTETTUUN LASTENKIRJAAN ONNELI, ANNELI JA ORPOLAPSET. ELOKUVAN PÄÄOSISSA NÄHDÄÄN MM. AIKAISEMMISTA ELOKUVISTA TUTUT AAVA MERIKANTO, LILJA LEHTO, ELINA KNIHTILÄ, KITI KOKKONEN JA JAAKKO SAARILUOMA SEKÄ UUSISSA ROOLEISSA AARNI RÄMÖ JA JENNI KOKANDER.

EKSTRAT SISÄLTÄVÄT MM. ELÄINTEN ESITTELYT, MINNA PINNAN SÄÄNNÖT SEKÄ RUUSUKUJAN ASUKKAIDEN HAASTATTELUJA.

TUOTANTOVUOSI 2017

KESTO 1H 12MIN

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8,50 €
Sulkeutuu 88 vrk 16 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8,50 € Sulkeutuu 88 vrk 16 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.