VAMASA
Puhelin- ja tablet-tarvikkeita, kangasmerkkejä, autoavaimenperiä, tietotekniikkaa ym ym.

Kaikki kohteet ovat Osta Heti -kohteita, ei siis tarvitse odottaa huutokaupan päättymistä

huutolinkki.wordpress.com

HUOM! Nopeat postitukset Vantaalta. Voi myös noutaa.

Kuvaus

Onni Oravan keittokirja
  • Erittäin hyvässä kunnossa
  • Julkaisuvuosi: 2011
  • Kovakantinen
  • 45 sivua
  • Kuvaus: "Minä olen Onni Orava ja rakastan kokkailua. Erityisen kivaa se on, kun ruokaa laittaa muiden kanssa - vaikka koko perhe yhdessä. Keräsin tähän kokkikirjaan ohjeita eri puolilta Eurooppaa. Kanssani niitä olivat valmistamassa Inka, Frida ja Erik. Osa kirjan ohjeista on helppo valmistaa ihan itse, osaan tarvitsen aikuisia mukaan. Olen merkinnyt kaikki ruokaohjeet vaikeustason mukaan. Olen maistellut kaikki kirjan annokset lasten kanssa, ja tosi hyvää oli. Hauskoja kokkailuhetkiä ja herkullisia ruokailuhetkiä! Toivottelee Onni Orava""
 


Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse normaalina kirjeenä. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,90 €
tai
Sulkeutuu 119 vrk 4 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,90 € Sulkeutuu 119 vrk 4 h 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.