Tuote on myyty käyttäjälle minnitys hintaan 100 €

Kuvaus

Huudettavana sama huudolla Aarikan käyttämättä jäänyt setti Oona-nahkalompakko vaaleansininen, Milla avaimenperä vaaleansininen ja Oili korttikotelo vaaleansininen. Huom! Vaaleansinisessä sävyssä näitä tuotteita ei enää valmisteta Aarikalla.

Huom! Matkahuollon kautta huutopakettina 6,85 €

Tyylikäs Oona-lompakko on kasviparkittua laadukasta nahkaa. Vetoketjulla suljettavassa lompakossa on huolellisesti mietityt ja viimeistellyt yksityiskohdat. Sisältä löytyy kahdeksan korttipaikkaa ja vetoketjullinen kolikkotasku. Lompakon sisäpuoli on Lemmikki-kuosista puuvillaa.

Materiaali: Kasviparkittu nahka, vuori puuvillaa, vetoketju metallia
Mitat noin: 16 x 11 x 2,5 cm
Valmistusmaa: Intia

Hoito-ohje: Pyyhi puhtaalla, kuivalla ja pehmeällä liinalla. Älä käytä vettä, saippuaa tai nahkasaippuaa. Käsittele säännöllisesti nahanhoitoaineella. Suosittelemme testaamaan ensin pienellä alueella.
Säilytä huolellisesti puuvillaisessa pussissa ja täytä tuote esimerkiksi sanomalehdellä, jotta se säilyttää muotonsa. Huomioithan, että liiallinen suora auringonvalo kuivattaa ja heikentää nahkaa ajan kuluessa. Se voi vaikuttaa myös nahan väriin.

Aarikan kasviparkitusta nahasta valmistetut tuotteet ovat kestävä ja laadukas valinta.

Kasviparkitseminen on vanha käsityöperinne, jossa nahan käsittelyyn käytetään vain luonnonmateriaaleja, joita saadaan esimerkiksi puiden ja kasvien lehdistä, kuorista ja oksista. Kasviparkittu nahka on kestävyydeltään parempi kuin yleisemmin käytetty kromiparkittu nahka. Tämän lisäksi kasviparkitseminen modernissa tuotantosuunnittelussa takaa tuotteelle pienemmän ekologisen jalanjäljen.

Jokainen kasviparkittu nahkatuote on sävyltään ja luonnolliselta pintakuvioltaan uniikki. Pienet epätasaisuudet, juonteet ja jopa arvet saavat näkyä kasviparkitun nahan pinnassa, sillä vuodan pinnan ulointa kerrosta ei poisteta kasviparkitsemisessa. Ajan patina sekä elettyjen hetkien synnyttämät jäljet ovat olennainen osa kasviparkittujen nahkatuotteiden ilmettä ja viehätystä. Kasviparkitusta nahasta valmistetut tuotteet paranevat käytettäessä ja oikeaoppisella hoidolla nahkatuotteesi kestää vuosikymmenten ajan.

Kun arki tuntuu pyöritykseltä ja pikkutavaroilla on oma tahto, pitää Oili yllä järjestystä. Kasviparkitusta nahasta tehty Oili-korttikotelo on ihmeellinen: huolehtii tavaroistasi, paranee käytössä ja on vielä soma ja klassinen, kuin tehty jokaiseen tyyliin.

Oili-korttikotelo on 100 % laadukasta kasviparkittua nahkaa. 
Väri: Pinkki
Materiaali: 100 % Kasviparkittu nahkaa
Mitat noin: 10 x 7 x 0,5 cm
Valmistusmaa: Intia

Kaunis Milla-avaimenperä on kasviparkittua laadukasta nahkaa. Avaimenperässä on kullanväriset metalliosat ja kukallinen nauha. Suomalaista designia jokaiseen päivään.

Materiaali: Kasviparkittu nahka, metalli
Mitat noin: 3,5 x 11 cm
Valmistusmaa: Intia

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
100 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.4.2024 23:16
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.