Tuote on myyty käyttäjälle reinikkajuha hintaan 19 €

Kuvaus

1.Siistikuntoinen, vähän leikitty, hyvin toimiva muoviauto, OPEL RECORD COUPE ja alkuperäinen myyntilaatikko. Valmistettu, made in DDR/GDR Germany / Itä-Saksa, ART.-Nr.27050. Rekisterilaatassa on merkintä JU-HO 43. Valmistus n.70-80-luvulla. Autossa on pitkään liukuva työntömoottori (Friction). Auton pituus n.15,5cm.

2. Hyväkuntoinen peltiauto, Avolava/Pick-Up E120 (rekisterilaatta). Autossa ei ole merkintöjä, mutta luultavasti valmistettu made in China. Autossa on pitkään liukuva, toimiva työntömoottori (Friction). Auton pituus n.16cm.

3. JUNIOR LINE SCHUCO / Junior Metal Cars 1/43 -auto, Willy’s Jeep ja alkuperäinen myyntilaatikko. Jeepillä ei ole leikitty. Autoissa ja laatikoissa on hiukan nähtävissä käyttö- ja säilytysjälkeä (ks. kuvat).

Huutomaksu + pk tilille, lähetys postiin. Postikulut Suomeen pakettina 6,00€. Myös nouto sopii. Haku: ichiko peltiauto peltilelu dinky lesney schuco arnold bandai corgi nomura linemar technofix leluauto peltilelu ford chevvy chevrolet keräilyauto jenkki jeeppi maasturi veb-plasticart warre

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
19 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.4.2024 16:36
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.