Kuvaus

Armoton Maa  -  Blu-ray

 

Alkuperäinen nimi:  Open Range

 

Boss ja Charley ovat cowboyta, jotka kulkevat laumaansa paimentaen pitkin preerioita. Karjapaimenet eivät kaipaa ympärilleen sivilisaation kahleita, mutta kohtalo kuljettaa heidät pieneen kylään, jossa kaikki ei ole kohdallaan.

Yhteisöä pitävät rautaisessa otteessaan korruptoitunut sheriffi ja despootin elkein hallitseva karjaparoni. Nämä mahtimiehet eivät suvaitse "freeranger"-karjapaimenia ja Boss ja Charley joutuvat vakavasti harkitsemaan, kuinka pitkälle he ovat valmiit menemään puolustaakseen valitsemaansa elämäntapaa.

Samalla kun rohkeat cowboyt valmistautuvat väistämättömään välienselvittelyyn, heidän on kohdattava myös oman menneisyytensä varjot.

Tämän modernin westernin ohjauksesta vastaa Oscar-voittaja Kevin Costner (Tanssii susien kanssa) ja Costner myös esittää Charleyta. Costnerin taisteluparina ratsastaa Oscar-voittaja Robert Duvall (Kuudes päivä), joka nähdään Bossin roolissa. Villin Lännen muut tähdet ovat Oscar-voittaja Annette Bening, James Russo ja Michael Gambon.

Ikimuistoisiin mittoihin kasvava elokuva kertoo jotakin olennaista elämästä suurilla tasangoilla; se on kertomus ajasta, jota leimaavat väkivaltaiset ihanteet ja horjumattomat kunniakäsitteet. Ennen kaikkea tämä lännentarina kertoo vapaudesta - ja sen lyijynraskaasta hinnasta.

 

Julkaisuvuosi
2003

Ohjaus
Kevin Costner

Käsikirjoitus
Lauran Paine
Craig Storper

Näyttelijät
Robert Duvall
Kevin Costner
Annette Bening
Michael Gambon
Michael Jeter
Diego Luna
James Russo
Abraham Benrubi
Dean McDermott

 

Kesto:  139 min

Tekstitys:  suomi, ruotsi

K-15

Aluekoodi:  B

Nordic julkaisu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 94 vrk 1 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

46,80 € Sulkeutuu 94 vrk 1 h 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.