Kuvaus

TARJOUS!!! HUUDA KOLME OPETUSTAULUA KOHTEISTANI NIIN SAAT HALVIMMAN ILMAISEKSI!! (OSTA KOLME, MAKSA KAKSI)

Koulutaulu: Sokeriruoko. Ulkomaalaisia kulttuurikasveja n:o 7.  Koulutarpeiden keskusliike Oy, Helsinki. Koko 66cm x 88cm. SISUSTUSTAULU!!!!!

Opetustaulun alakulman nurkissa pehmeyttä ja alareunassa pieni painnauma sekä vaalealla reunaosalla pientä kosteusjälkeä mutta kuten allaolevista klikattavista kuvista näkee, taulu on hyvä

Toimitus matkahuoltoon huutopakettina.

 

SAMOILLA TOIMITUSKULUILLA USEAMPIKIN HAVAINTOTAULU!!!!!!! 

 

 

 

Sokeriruoko eli jalosokeriruoko (Saccharum officinarum) on heinäkasveihin kuuluva suurikokoinen viljelyskasvi. Se kanssa samaan sukuun kuuluu taksonomisesta tulkinnasta riippuen 6–37 lajia. Eri lajien varsien pituus vaihtelee kahdesta kuuteen metriin. Lajit voivat risteytyä keskenään, ja tärkeimmät viljelyslajit ovatkin monimutkaisen jalostuksen tulosta.

Levinneisyys ja elinympäristö

Sokeriruoko kasvaa luontaisena Kaakkois-Aasiassa ja Tyynenmeren saarilla. Laji vaatii kasvaakseen trooppisen taisubtrooppisen ilmaston. Optimaalinen lämpötila on versomisvaiheessa 32–38 °C, kypsymisvaiheessa 12–14 °C.Sokeriruokoa esiintyy lähinnä alavilla alueilla ja rannikkoseuduilla, harvoin vuoristoisilla alueilla. Se menestyy monenlaisilla kasvupaikoilla, mutta tarvitsee kuitenkin suhteellisen paljon kosteutta.

Sokeriruokoa viljellään yli sadassa eri maassa, joista tärkeimpiä ovat Brasilia,PakistanThaimaaIntia ja Kiina. Yhteensä ne tuottavat yli puolet koko maailman sokeriruo'osta. Sokeri on kahden tärkeimmän vientituotteen joukossa 13 maassa. Sokeriruoko kuuluu kasvikunnan tehokkaimpiin yhteyttäjiin.

Historia

Sokeriruokoa on viljelty kaakkoisessa Aasiassa tuhansia vuosia. Eurooppalaiset veivät kasvin myös Amerikan mantereille, ja 1500-luvulta eteenpäin Karibianmeren alueella tuotettiin laajamittaisesti sokeria. Kasvi on nykyäänkin tärkeä rahakasvi monilla trooppisilla seuduilla. (Lähde: Wikipedia)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 107 vrk 21 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

20 € Sulkeutuu 107 vrk 21 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.