Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myyn huuto.netissä kokoelmastani mm. sarjakuvat. Seassa sarjakuvalehtiä, pokkarikokoisia julkaisuja sekä albumeja.

Tämän linkin takaa löytää myymäni sarjakuvat aakkosjärjestyksessä

Yksittäisen lehden/pokkarin/albumin voi noutaa paikan päältä tai maksaa lähetyskuluja sen mukaan mitä koko ja paino edellyttävät. Käytän postin helposti-kuoria, jotka saan sujautettua lähikaupan edessä olevaan postilaatikkoon. Yleensä pokkarikokoiset sarjikset menevät 3.5 euron kuluilla, pienempiä (Tex WIller / Roope-Setä) mahtuu parikin samaan pikkukuoreen. Albumit ja lehdet kulkevat 5.5 euron kuluilla isommassa kuoressa. Silloin kuoreen mahtuu niin paljon kuin painon (alle 500g) ja koon (alle 3cm paksu) puolesta pystyn järkevästi pakkaamaan kuoren sisälle. Paketiksi menevästä kohteesta kulut ovat 9 euroa , jolloin toimitus tapahtuu postitse huutopakettina. Huutopakettiin mahtuu 35 kilon verran huutokohteita.

Mikäli joku huutaa koko kasan sarjakuvia, lupaan toimittaa sarjakuvat Oulun alueella perille ilman toimitusmaksua. Muuten toimitus postitse huutopaketteina (n. 4 kpl á 35 kg / paketti), kuluja tulee n. 36 euron verran. Mikäli joku on ostanut tätä ennen yksittäisiä sarjiksia, niiden hinta vähennetään koko kasan osta heti - hinnasta. Koska omistan sarjakuvia eri genreistä, laitan saman ilmoituksen useamman eri genren alaisuuteen. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että useampi kaveri ostaisi yhtä aikaa koko kasan, ensisijalla on henkilö, jonka osta heti - tarjous on jätetty ensimmäisenä.

Yksittäiset ostokset voi maksaa myös Paypal-tililleni. Silloin suoritus näkyy aina samana päivänä, muuten postitan lähetyksen kun suoritus näkyy pankkitililläni.

Tästä näet kaikki myös muut myymäni huutokohteet (cd-levyjä, dvd/blu-ray-elokuvia, kirjoja ja pelejä)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


300 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 30.3.2024 19:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.