Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

OSTA PALA HISTORIAA!

ET VOI OSTAA KIINAN MUURIA, JERUSALEMIN ITKUMUURIA, ETKÄ KHEOPSIN PYRAMIDIAKAAN!

Mutta palan BERLIININ MUURIA voit ostaa!

Itse asiassa tässä on 2 kpl muurista. Ovat jotain betonia/sementtiä. Molemmissa on jotain maalausta kokkareen tasaisella pinnalla.

Palojen yhteispaino on n. 100 g.

Mukana on pakkaajan aitoustodistus, joka saksaksi ja englanniksi vakuuttaa, että kyseessä on todellakin palanen kyseistä purettua rakennelmaa. "Zertifikat Original Berliner Mauer-Stein" lukee siinä. Nettihaulla löytää kyllä kuvia, missä itse Berliinissä myydään näitä kokkareita tällaisissa ilmoituksen kuvissa näkyvän pakkauksen kaltaisissa paketeissa matkamuistomyymälöissä.

Itse kokkareet ovat todennäköisemmin aitoja kuin niissä näkyvä (spray)maali. Ei kai muuten olisi mahdollista, että KAIKISSA tuollaisissa myytävänä olevissa berliininmuurikokkareissa maalia näkyisi. Muurejahan oli itse asiassa kaksi. DDR:n puolella näkyviä muuripintoja ei saanut mennä sottaamaan. Eikä muurien sisäosista olevissa kokkareissa tietenkään mitään maalia voisi olla.

Kuvassa 2. on tulitikkuaski havainnollistamassa kivien kokoa.

Pakkaus on muovia, sulatettu tai liimattu kiinni, ja sinetöity metallilangalla ja lyijysinetillä. Avaamaton pakkaajan jäljiltä melko varmasti.

Itse ostin tämän paikalliselta (Oulu) kirpparilta.

Hinta netissä näillä muurinkappaleilla näyttää olevan jotain muutamasta eurosta muutamaan kymmeneen euroon, riippuen lohkareitten koosta ja vähän myyjästäkin.

Extrana ostaja saa mukaansa myös aiheeseen liittyvän siistin kirjan "Muurinylittäjä", jonka on kirjoittanut saksalainen, pitkään Berliinissä asunut Peter Schneider, julkaistu alunperin v. 1982, Suomessa suomeksi v. 1983 (Otava, Keuruu; 1 p.). Kirjaa ei ole pakko ottaa, mutta tavaran hinta + toimituskulut on samat tästä riippumatta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
0 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.4.2024 20:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.