Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myyn huuto.netissä kokoelmastani mm. kirjoja. Mukana on kaunokirjallisuutta eri genreistä ja tietokirjoja sekä aikuisten että lasten/nuorten kirjallisuudesta. Kaiken kaikkiaan n. 420 teosta.

Tämän linkin takaa löytää myymäni kaunokirjalliset teokset aakkosjärjestyksessä

Tämän linkin takaa lasten- ja nuortenkirjat

Tämän linkin takaa tietokirjat

Yksittäisen kirjan voi noutaa paikan päältä tai maksaa lähetyskuluja sen mukaan mitä kirjan koko ja paino edellyttävät. Yleensä pokkarit menevät 2.5 euron kuluilla ja kovakantiset 4 euron kuluilla, mutta paketiksi menevästä kohteesta kulut ovat 9 euroa, jolloin toimitus tapahtuu postitse huutopakettina. Huutopakettiin mahtuu 35 kilon verran huutokohteita, mikä tarkoittaa keskimäärin n. 65 kovakantista (n. 500g) tai 110 pokkaria (n. 300g).

Mikäli joku huutaa koko kasan, lupaan toimittaa kirjat Oulun alueella perille ilman toimitusmaksua. Muuten toimitus postitse huutopaketteina (n. 5 kpl á 35 kg / paketti), kuluja tulee n. 45 euron verran. Mikäli joku on ostanut tätä ennen yksittäisiä kirjoja, niiden hinta vähennetään koko kasan osta heti - hinnasta. Koska omistan kirjoja eri genreistä, laitan saman ilmoituksen useamman eri genren alaisuuteen. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että useampi kaveri ostaisi yhtä aikaa koko kasan, ensisijalla on henkilö, jonka osta heti - tarjous on jätetty ensimmäisenä.

Yksittäiset ostokset voi maksaa myös Paypal-tililleni. Silloin suoritus näkyy aina samana päivänä, muuten postitan lähetyksen kun suoritus näkyy pankkitililläni.

Tästä näet kaikki myös muut myymäni huutokohteet (cd-levyjä, dvd/blu-ray-elokuvia, sarjakuvia, pelejä)

Kelpuutan valuutan lisäksi maksuvälineenä myös:
dvd/blu-ray elokuvia, joita minulla ei ennestään ole
cd-levyjä (rock/heavy ensisijaisesti, mutta huokaus... jopa poppia tulee vanhemmiten kuunneltua)
Kirjoja (sci-fi/fantasia/dekkarit pääasiassa)
Pelejä:
Pelikoneista löytyy Super Nintendo, Nintendo 64, Nintendo Wii, Nintendo DS, PlayStation 1, 2 ja 3. Xbox ja Xbox 360. Sekä tietysti PC-tietokone (näiden pelit siis kiinnostavat)
Erilaiset lautapelit kiinnostavat
sekä Magic the Gathering - keräilykorttipelin kortit (ennestään muutama tuhat lappusta löytyypi kaltaiseltani keski-ikäiseltä keräilijältä).

Vaihtokauppaa tehdessä ostaja joutuu kuitenkin maksamaan rahalla mahdolliset lähetyskulut sekä Huutonetin perimän komission (4.9%) (Posti / Matkahuolto / Sanoma eivät yllättäen ota vastaan muuta kuin valuuttaa).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

999 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.8.2019 8:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.