Kuvaus

Kirja Otto Talvio: BIFF! BANG! POW! Seikkailuja populaarikulttuurissa, 2007, muuten hyväkuntoinen, mutta hintalapun jämiä kansipaperissa, lienee poistettavissa. Katso kuvaustani.

ISBN 978-951-851-077-5

Katso myös muita kohteitani, yhdistän mielelläni voittavat kohteet, säästät postikuluissa. Yli 100 euron toimitukset kokonaan kuluitta.

"Pop on liian tärkeä asia supistettavaksi koskemaan pelkästään musiikkia. Popin kautta voi tarkastella ympäröivää yhteiskuntaa, koska popissa on ennen kaikkea kyse arvoista.

Miksi Beatles on kiinnostavampi kuin Rolling Stones, miksi Blur on parempi kuin Oasis tai miksi ABBA on rautaa, mutta Agnetha Fältskogin soololevy ei? Jos näihin kysymyksiin voisi vastata vain kertomalla miksi jonkun mielestä tietty sointukulku tai sovitus on nautittavampi kuin toinen, olisi pop pelkkä itseään heijasteleva mielipiteiden suo. Onneksi pop on heijastuma meistä, arvoistamme ja tiedoistamme.

Pop tekee meistä kaikista kriitikkoja, koska se pakottaa meidät pohtimaan omaa makuamme joka kerta kun avaamme radion tai painamme skip-nappia iPodeissamme. Ja mikä parasta, poppia voi tutkiskella jokainen, ilman erillistä perehtymistä.

Lokeroimme väistämättä tarvitsemamme tiedon käytännöllisiin paikkoihin muistissamme. Jo siinä prosessissa me muodostamme arvorakenteita. Asian voi rinnastaa vaikkapa levyhyllyyn, jonka alimmille hyllyille olemme sijoittaneet sellaiset levyt, joiden omistamisesta olemme vähiten ylpeitä, vaikka niiden sisältämä musiikki olisi mahtavaa jonkun toisen korvissa.

Kriittisen koneiston kehittäminen auttaa meitä havaitsemaan milloin joku on laskelmoiva, milloin meille valehdellaan ja mistä syystä. Samalla lailla kuin tiedämme, milloin poliitikko haluaa vain tulla valituksi uudelleen, tiedämme milloin artisti on vain rahan perässä."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 27 vrk 21 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 27 vrk 21 h 59 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.