Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

OTZ CLASSIC SHOES, ESPADRILLE NATURAL COWHIDE, BLACK/BLACK.

OTZIN SUPERMUKAVAT ESPADRILLE KÄVELYKENGÄT AITOA LEHMÄNNAHKAA / LEHMÄNKARVAA. KENKIEN SIVUILLA VENYKKEET HELPOTTAVAT PUKEMISTA, POHJA ON KUVIOITUA LIUKUMATONTA LUONNONKUMIA (TUMMAT POHJAT EIVÄT JÄTÄ LATTIAAN JÄLKIÄ).

KOKO: WOMEN 38 (EUR), 24.3 CM, 8 (US), 6 (UK), MEN 5 (US), 4 (UK). JALKINEISSA ON REILUMPI MITOITUS KUIN PELLAVAKENGISSÄ (0,3 CM PIDEMPI) JA LÄMPIMIIN KARVAPÄÄLLYSTEISIIN KENKIIN SOPII MYÖS SUKKA.

JALKINEISSA ON IRROTETTAVAT JA KONEPESTÄVÄT ANTIMIKROBISET KORKKIPOHJALLISET, JOIDEN PÄÄLLINEN ON NAHKAA (CORK CUSHION COMFORT TECHNOLOGY). POHJALLINEN MUOTOUTUU JALKASI MUKAAN KÄYTÖSSÄ JA SEN KORKKIKERROS PEHMENTÄÄ ASKELTA.

NÄIDEN KENKIEN OVH. ON 159,00€ (STILETTO). NYT UUDET JA KÄYTTÄMÄTTÖMÄT ESPADRILLE-KENGÄT JOPA YLI 60% ALENNUKSELLA


Hakusana: lehmänkarvakengät lehmänkarvatossut lehmänkarva työkengät korkkipohjakengät antimikrobinen korkkipohjallinen espadrillos espadrillokset espadrilletossut espadrillekengät espadrillekenkä espadrilletossu espadrilloskengät karvakengät karvatossut otz-kengät otz-kenkä otzit otz-tossu otz-tossut otz-sandaali otz-kävelykenkä otz-kävelykengät women's espadrille Otzshoe Otzshoes corkcushion Cork lite

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
59 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.8.2021 13:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.