Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Uusi OVIKU Secure Lock -tiirikointisuoja/turvalukko avaamattomassa myyntipakkauksessaan. Tuote on kotimainen ja uuden normaalimyyntihinta on 97 euroa (https://lukko24.fi/tuote/oviku-secure-lock/).

Ainoa tiirikointisuoja lukollesi.
Turvaa kotisi ja unesi. Kotona haluamme tuntea olevamme turvassa. Varsinkin nukkuessamme. Turvallisemmat ja paremmat yöunet voit varmistaa nyt yhdellä lukituskiekon käännöksellä. Patentoitu tiirikointisuojauksemme varmistaa, ettei nykyistä ulko-oven lukkoasi voida avata tiirikoimalla eikä varastetulla tai kopioidulla avaimella. Oviku Secure Lock valvoo, ettei kukaan pääse hiljaa etuovesta sisään sinun nukkuessasi. Tuote on helposti asennettavissa oven nykyisen vääntönupin tilalle ja on yhteensopiva yleisimpien lukkotyyppien kanssa Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Patentoitu tiirikointisuojaus
Ensimmäinen ja ainutlaatuinen. Oviku Secure Lockin tehokkuus perustuu patentoituun innovaatioomme eli turvalukitusmekanismiin, joka määrittelee uudelleen kodin turvallisuuden standardeja.
Oviku Secure Locking Secured-lukitustasolla ainutlaatuinen ulko-oven lukon tiirikointisuoja on aktivoitu eikä lukkosylinteri käänny lainkaan. Sisään ei pääse edes varastetulla alkuperäisellä avaimella.

Turvallisesti ja helposti myös ulos
Turvallisuus suunnittelun perustana. Kiireessä ja hätätapauksessa, kuten tulipalon sattuessa, huoneesta poistumisen on oltava nopeaa ja turvallista. Koska Oviku secure lock korvaa erilliset varmuuslukot ja -ketjut, huoneen lukituksen ja oven avaaminen käy helposti vain Oviku Secure Lockin lukituskiekkoa kääntämällä. Lukituskiekon ulkoreunan pinnoitteesta saa varman otteen märälläkin kädellä ja helppokäyttöisyys on suunniteltu myös lapsia ja vanhuksia ajatellen: lukituskiekon kääntämiseen ei tarvita voimaa. Valittu lukitustaso näkyy selkeästi pimeässä ja sen tunnistaa myös lukituskiekon päällä olevista kohoumista.

Suomalainen design
Näyttää ja tuntuu hyvältä. Turvallisuuden lisäksi muita suunnittelumme avainelementtejä ovat helppokäyttöisyys ja pohjoismainen tyylikkyys. Tuotteemme sulautuvat jokaiseen kotiin ja sopivat jokaiseen käteen.

Helppo jälkiasennus
Vain ruuvari ja vartti. Oviku Secure Lockin asennus sujuu näppärästi ilman ammattilaisapua. Oviku Secure Lock asennetaan ulko-oven sisäpuolelle lukon vääntimen paikalle. Itse lukkoa ei tarvitse vaihtaa. Ulko-ovi näyttää ulospäin samalta kuin ennenkin ja avaimesi toimivat kuten aiemminkin. Tarvitset vain ruuvimeisselin ja kotisi on suojattu tiirikointia sekä varastettuja ja kopioituja avaimia vastaan.


katso esittelyvideo: https://youtu.be/4JIfG5Udj4A

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

18 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.6.2021 9:59
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.