Kuvaus

[AC0118]

Klikkaa kuva isommaksi.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva DVD boxi amerillaisen vankilasarjan OZ (suomessa TV:ssä KYLMÄ RINKI) TV-sarjan ystäville.   

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN NYT TÄNNE MONTA BOXIA MYYNTIIN. TÄSTÄ SAMASTA SARJASTA.

OZ (Kylmä rinki) - Kausi 2 - (3 disc) - DVD Boxi

Emerald Cityssä elämä on kaikkea muuta kuin helppoa. Verilöylyyn päättyneen vankilakapinan jälkeen elämä palaa kaikkea muuta kuin normaaliksi niille, jotka jäivät henkiin OZin kokeilulaitoksen jälkeen. Valkoisten ylivoimaan uskova uusnatsi Schillinger pitää Beecheriä edelleen tähtäimessään. Schibettan johtama mafia joutuu kerta toisensa jälkeen kylmäverisen Adebesin sabotaasin kohteeksi. Tim McManus ja vankilanjohtaja Glynn pyrkivät parhaansa mukaan kohtelemaan vankeja oikein, mutta kuvernööri Devlin vastustaa jatkuvasti heidän pyrkimyksiään. Uusien vankien joukossa ovat esimerkiksi seksuaalisesti provosoiva lapsimurhaaja Shirley Bellinger ja syyllisyyden piinaama pappi, jonka on pakko tehdä katumusharjoituksia. Oz shokeeraa uudella tuotantokaudella, jossa sana turvallisuus ei yksinkertaisesti kuulu sanavarastoon.

Formaatti
DVD alue 2

Alkuperäismaa
Suomi

Kesto
431 min

Väri/Mustavalkoinen
Väri

Televisiosysteemi
PAL

Levyjen lukumäärä
2

Kansi
Digipack

Kannen kieli
Skandinavia

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti (Stereo)

Kuva
4:3 1.33:1

VOITTOHUUTO ja PK.  2,40e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 0819, 0319, 0518, 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 30 vrk 22 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 30 vrk 22 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.