Tuote on myyty käyttäjälle Noxo hintaan 2,95 €

Kuvaus

(0916)

Kuvamukainen HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva nidottu painos, elämäkertojen / NOKIAN stoorin diggareille.
 

Pekka Nykänen - Merita Salminen: OPERAATIO ELOP

Nokian matkapuhelinten viimeiset vuodet

Nokian kasvutarina on koko maailman mitassa ainutlaatuinen. Yhtä ainutlaatuinen on yhtiön muutamassa vuodessa tapahtunut romahdus. Operaatio Elop etsii vastauksia kysymyksiin, jotka Nokian hallituksen entisen puheenjohtajan Jorma Ollilan elämäkerta jätti avoimiksi. Miksi toimitusjohtajaksi valittiin kanadalainen Stephen Elop? Miksi puhelinten käyttöjärjestelmäksi valittiin Windows eikä esimerkiksi Meego? Minne katosi nokialaisten kuuluisa motivaatio ja yhdessä tekemisen meininki? Oliko Elop Troijan hevonen: tuliko hän Nokiaan Microsoftin miehenä tavoitteenaan nuijia yhtiön markkina-arvo mahdollisimman alas? Teosta varten on haastateltu yli sataa henkilöä, joista useimmat ovat olleet Nokian palveluksessa. Operaatio Elop on ensimmäinen Stephen Elopin valtakauteen, vuosiin 2010?2013, keskittyvä Nokia-kirja. Esiin nousee runsaasti ennen julkistamatonta tietoa Nokian sisältä. Uutta tietoa saadaan muun muassa Windows Phonen valintaan johtaneista syistä ja tapahtumista. Samoin siitä, miksi Nokia lopulta myi puhelimet Microsoftille. Kirja myös vastaa kysymykseen, oliko Elop Microsoftin palkkaama Troijan hevonen, ja kertoo, miten Nokian henkilöstö Elopin vuodet koki.

3. painos

Norhaven, Tanska 2015

VOITTOHUUTO ja PK. 1.80e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16,  02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä olen myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,95 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 15.2.2018 13:14

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.