Kuvaus

PARIISIN MAAILMANNÄYTTELYSTA TARTON RAUHAAN

-Kirja ilman väkivallan ihailua ja kansallisuusvihaa ja kaikki teot oikeuttavaa takautuvaa juristiteoriaa, joka on ollut tähän saakla välttämätöntä keskushallinnon aseman ja toimien oikeuttamiseksi.

-Pariisin maailmannäyttely 1900 oli suomalaisen kulttuurin komea näyttö. Suomi oli maa, jossa suomalaiset kansanrunot olivat syntyneet ja levinneet sitten Itä-Karjalaan, jonne oli myös kulökeutunut Suomalainen hirsiarkkitehtuuri.

-Se että asia oli tapahtunut päinvastoin, ei huolettanut. Mutta propagandanta seurasi pahinta mitä siitä voi seurata: suomalaiset alkoivat uskoa siihen.

-Tsaarinvalta ei pystynyt terroriin eikä hallinnut nykyaikaisen propagandan keinoja. Se ymmärsi itsensä jakamattomaksi, pyhäksi vaikka Venäjästä oli tullut monikansallinen valtio.

-Keisarikunta oli kasvanut luonnollista kokoaan suuremmaksi ja koonnut vihollisia kaikkialle rajoilleen. Yritys kohentaa maan taloutta kannattamaan kasvavaa sotilaallista rasitusta ei ehtinyt toteutua, kun maa jo joutui mukaan maailmansotaan.

-Suomessa terrori ja juristeria, kulttuuri ja propaganda kulkivat käsi kädessä kun oikeiston ja vasemmiston aktivistit pyrkivät valtaan rinnan Venäjän vallankumouksen kanssa.

-Suomessa tulokset olivat aluksi hienoja ja harmittomia. Mutta 1918 aatteidan ja terrorin yhdistelmä vei Suomessa tekoihin, joita ulkomaailma ei hyväksynyt, ja Neuvosto-Venäjällä kolmen vuosikymmenen aikana ihmiskunnan historiassa eniten uhreja vaatineeseen terroriin.

-Kirja kovakantinen, painettu 1997, 248-sivuinen.
-Alussa nimikirjoitus, muuten kunto uudenveroinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

16 €
tai
Sulkeutuu 10 vrk 8 h 50 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

16 € Sulkeutuu 10 vrk 8 h 50 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.