Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tämä kirjamme on ihmeellisen sattuman tulos. Me yhdeksän Viipurissa samassa talossa lapsuutemme ja nuoruutemme 1920- ja 1930-luvuilla viettänyttä löysimme toisemme Wiipurin 600-vuotisjuhlan kynnyksellä. Meidät löysi kolme parhaista koulutovereistamme ja ystävistämme Viipurin kotinurkilta.

Tuosta yllättävästä tapaamisestamme syntyi tämä kirja. Huomasimme olevamme itsenäisen Suomen ensimmäinen mutta myös viimeinen silminnäkijäsukupolvi, joka ehti kokea kypsän nuoruutensa Viipurissa. Muistelmistamme tuli draama. Se päättyy Viipurin ikivanhaan kohtaloon, sotaan. Sitä ennen kerromme kuitenkin ihan mukavaa, sitä, mitä viipurilaisuudeksi kutsutaan.

Evakkolaukuistamme löytyi myös hämmästyttävä määrä ainutlaatuisia valokuvia, jopa satoja kappaleita. Siirrämme tässä kirjassa yhteiset muistomme ja tuon ajan kuvan Viipurista jälkipolville, kun siihen vielä yhdessä pystymme. Nyt 2004 kesällä Viipurin menetyksestä on kulunut tasan 60 vuotta. Ihan itsestään kertomuksemme peilautuu koko ajan Wiipurin värikkääseen historiaan, mutta myös tämän päivän ihan erilaiseen elämään. Siinä välissä me koimme kaiken tämän.

Oikein hyväkuntoinen, nidottu, kuvitettu ja 207 sivuinen kirja vuodelta 2004. Kirjan koko on 21 x 30 cm.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.12.2017 8:28

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.