Kuvaus

Tunnetun ja arvostetun taiteilijan Paavo Sarellin (1924-2007) signeerattu hieno öljyvärityö vuodelta 1981!

Koko kehyksineen noin 60 x 70 cm!

Tässä on juuri sitä surrealistista fibaa, jota itseäni viehättää Sarellissa!

Töitä myydään melko hyviin hintoihin huutokaupoissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin eikä ihme. On tämä hyvä!

Sarelli vaikutti erityisesti Lahden seudulla, oli Lahden taiteilijaseuran perustajajäsen ja sai Lahden kaupungin myöntämän ensimmäisen taiteilija-apurahan vuonna 1959 yhdessä Olavi Ryypön kanssa.

Voimakas ekspressionismi ja jopa surrealistisia sävyjä mukana.

Yleisvaikutelma oikein hyväkuntoinen. Takaa ripustusnaru poikki. Senhän voi vaihtaa, jos haluaa. Jää ostajan tehtäväksi. Kehyksissä normaalia, ajanmukaista pientä kulumaa. Huomioi mainitsemani puutteet huutaessasi.

Postikulut ostajalle.

Matkahuollon huutopakettina hintaan 12 euroa. Luotettavampi kuin Posti nykyään ja saat lähetyksellesi seurantakoodin. Tai sitten nouto. Mahdollista valita myös lisäpalveluita lisämaksusta lähetykselle. Ostajan laskuun. Ja ostajan valitsemalla tavalla lähetetään. Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa yli 900 positiivista palautettani, mutta Postin taikka Matkahuollon toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Huomaa, että tavara ei ole uutta, vaan vanhaa, joten pientä kulumaa

voi aina tällaisessa yli 40-vuotiaassa taiteentuotteessa jo olla ja huutaessasi hyväksyt tämän. Olen yrittänyt listata puutteet tässä mahdollisimman rehellisesti ja totuudenmukaisesti, mutta en minä tästä muuta löydä kuin tuon poikki menneen narun ja aavistuksen kuluman kehyksissä.

Taide on hyvä keräilykohde. Hyvä arvonsäilyttäjä näin epävarmoina aikoina varsinkin. Jos tekijän töitä on myyty näinkin pitkään ja huutokaupoissa huudetaan edelleen ulkomaita myöten, luulisi arvon säilyvän. Monet sijoitusasiantuntijat suosittelevat taidetta sijoituksena. Pääsee helposti ja pienellä pääomalla alkuun ja samalla nauttimaan hienoista teoksista. Etsi omat suosikkisi!

Katso muutkin kohteeni. Myynnissä muutakin kuvataidetta maamme eturivin taiteilijoilta. Paavo Sarellilta useampi teos!

Hakusanoja: Paavo Sarelli, öljyvärimaalaus, öljyväri, taulu, maalaus, 1980, 1980-luku, 1980-luvun, 80-luku, 80-luvun, kasari, ekspressionismi, ekspressionistinen, surrealismi, surrealistinen, 1981.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 54 vrk 21 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

250 € Sulkeutuu 54 vrk 21 h 32 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.