Kuvaus

Tunnetun ja arvostetun taiteilijan Paavo Sarellin (1924-2007) upea signeerattu öljyvärimaalaus levylle vuodelta 1983.

***International buyers scroll down****

Teoksessa merkinnät ”Montemar -83” ”P Sarelli”.

Eli maalattu Montemarissa, Espanjassa.

Harvinaisen hyvä Espanjan maisema upeilla väreillä. Sarellia parhaimmillaan. Kuvaa kumpuilevan maaston ja rakennusten omintakeisuuden erinomaisella tavalla.

Sarellin persoonallinen tyyli, syvyysvaikutelman taju ja huikea värienkäytön taito näkyvät maalauksessa hyvin. Eipä tästä paljon paremmaksi voi pistää. Tällaisia ne tekivät parhaat suomalaismaalarit Espanjassa aikoinaan.

Koko noin 33,5 x 30,5 cm.

Kunto: Hyväkuntoinen. Kehyksissä kulumaa ajanmukaisesti.

Sarellin töitä myydään melko hyviin hintoihin huutokaupoissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin eikä ihme. On tämä niin hyvä!

Vaikutti erityisesti Lahden seudulla, oli Lahden taiteilijaseuran perustajajäsen ja sai Lahden kaupungin myöntämän ensimmäisen taiteilija-apurahan vuonna 1959 yhdessä Olavi Ryypön kanssa.

Postikulut ostajalle.

Taikka sitten nouto.

Matkahuollon huutopakettina 6,85 euroa.

Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti, ks. tarvittaessa yli 900 positiivista palautettani, mutta Postin taikka Matkahuollon toiminnasta en voi ottaa vastuuta, eli siinä riski ostajalla. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Kuvataide on hyvä keräilykohde. Hyvä arvonsäilyttäjä näin epävarmoina aikoina varsinkin. Monet sijoitusasiantuntijat suosittelevat taidetta sijoituksena. Jos näitä on jo näinkin pitkään myyty, niin luulisi arvoa olevan edelleen tulevaisuudessakin. Pääsee helposti ja pienellä pääomalla alkuun taidekeräilijänä ja samalla nauttimaan taiteesta. Etsi omat suosikkisi.

Huomaa, että tuote ei ole uusi, vaan vanha, joten pientä kulumaa siinä voi aina olla, minkä hyväksyt huutaessasi. Olen tässä yrittänyt listata puutteet mahdollisimman täydellisesti, mutta en minä tästä muuta kuin tuon kuluman kehyksissä löydä.

INTERNATIONAL BUYERS:
This is oil painting by Finnish artist Paavo Sarelli (1924-2007). The painting is signed and dated 1983. It was painted in Montemar, Spain and it is also mentioned in the painting. International shipping possible, but postage will be added and buyer pays all costs. If you want this item to be sended, the risk is yours. I can't take the blame for the post office possibly losing it or breaking it. Only paying option for international buyers is bank transfer to my Finnish account. Check it out: https://en.wikipedia.org/wiki/Wire_transfer

NOTE: I WILL NOT SHIP TO RUSSIA!

Katso muutkin kohteeni. Myynnissä paljon kuvataidetta maamme eturivin taiteilijoilta, Paavo Sarellilta useampi teos!

Hakusanoja: Paavo Sarelli, öljyväri, öljyvärimaalaus, Montemar, Espanja, maisema, maisemamaalaus, maalaus, taulu, teos, taidemaalari, ekspressionismi, ekspressionisti, ekspressionistinen, surrealismi, moderni, nykytaide, 1980-luku, 1980-luvun, 80-luku, 80-luvun, kasari, 1983.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 81 vrk 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

220 € Sulkeutuu 81 vrk 27 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.