Kuvaus

Päivä jona maailma pysähtyi:
Eeppinen toiminta ja tajunnanräjäyttävät erikoistehosteet ravistelevat planeettaamme jännittävässä scifi-klassikon uudelleenfilmatisoinnissa. Keanu Reeves on Klaatu, muukalainen, jonka saapuminen Maahan käynnistää pysäyttämättömän tapahtumaketjun uhaten koko ihmiskuntaa. Epätoivoisessa yrityksessään pelastaa ihmisyys, hallitukset ja tiedemiehet taistelevat aikaa vastaan selvittääkseen vierailijaan liittyvän salaisuuden. Kun eräs nainen (Jennifer Connelly) ja hänen nuori poikapuolensa tajuavat liittyvänsä avaruusolioiden suunnitelmiin tulee heistä maailman ainoa toivo välttyä täydelliseltä tuholta.

Street Kings:
Keanu Reeves,OSCAR®-VOITTAJA Forest Whitaker* ja maineikas sivuosakaarti tarjoilevat vakuuttavat roolisuoritukset toiminnantäyteisessä rikostrillerissä, jossa veteraanikyttä vedetään tappavaan leikkiin täynnä salajuonia ja petoksia. Reeves on Tom Ludlow, kovaotteinen etsivä, jolla on tapana jakaa oikeutta raa’alla kädellä. Kun todisteet viittaavat hänen sotkeutuneen kollegansa murhaan, alkaa silmitön väkivallan kierre Ludlowin tajutessa henkensä olevan vaarassa - ja ettei hän voi luottaa keneenkään.

Katso muutkin kohteeni, myynnissä paljon elokuvia, pelejä puhelimia ym ym. Samoilla kuluilla tulee kaksi elokuvaa / peliä / cd:tä ja 8 euron maksulla enemmänkin tavaraa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 21 h 25 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

0,99 € Sulkeutuu 2 vrk 21 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.