Kuvaus

Gummerus, Jyväskylä,2005. Kovakantinen,198s uusi kirja, yli 200 värikuvaa.
Suomalaisen sisustamisen tarpeita kunnioittava uusi sisustuksen perusteos Sisustamisen iloa (Gummerus) tarjoaa ratkaisuja, ideoita ja vinkkejä jokaisen kodin ulottuville. Kirja huomioi käytännönläheisellä tavalla sisustamisesta kolme eri näkökulmaa: suomalaisuus, oma tapa asua ja huonekalukaupan tarjonta. Sisustamisen iloa -kirjan ovat kirjoittaneet sisustustoimittajat Carita Päivänen ja Maija-Riitta Riuttamäki

”Sisustamisen iloa on suunnattu kaikille sisustamisesta kiinnostuneille. Kirja huomioi vaihtuvat elämäntilanteet, olemassa olevat ratkaisut ja sisustuksen asteittaisen täydentymisen. Se tarjoaa vinkkejä värien, valaistuksen ja tilan käytössä sekä säilytysratkaisuissa. Sisustuksesta syntyy kirjan avulla omannäköistä – olemassa olevia sisustusratkaisuja kunnioittaen”, kertovat Maija-Riitta Riuttamäki ja Carita Päivänen.

Tänä päivänä innostus sisustamiseen näkyy laajalti eri medioissa. Kirjan lähtökohtana on ollut se, että sisustamisen ilo on arjessa läsnä: touhuissa, kiireissä, lapsuudessa, elämänmuutoksissa ja ikääntymisessä. Kaikkeen tähän sisustaminen antaa kuin itsestään käytännöllisyyttä ja toimivuutta – mausteeksi ehkä rahtusen kaunista turhuuttakin.

Sisustamisen iloa sisältää myös koosteen suomalaisen sisustamisen historiasta itsenäisyytemme ajalta. Kirja kertoo miten muun muassa ihmisten varallisuus, asuntojen koon muuttuminen, kaupunkilaistuminen, uudet materiaalit ja ratkaisut, television tulo sekä kuuluisat suunnittelijat ovat muokanneet tapaamme kalustaa ja sisustaa kotejamme.
(Samalla postimaksulla kulkee useampi kirja)
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 5 vrk 23 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,50 € Sulkeutuu 5 vrk 23 h 9 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.