Kuvaus

Päivi Tuomi-Nikula: ANASTASIA! PIENI SUURI PIANISTI. 2007 Minerva Kustannus Oy. 48-sivuinen sidottu kirja (18,5 x 17,5 cm), täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Anastasia! Pieni suuri pianisti (2007) on kauniisti taitettu, kauttaaltaan nelivärinen kirja, jonka teksti on sekä suomen että venäjän kielellä. Teos kertoo Anastasian elämästä ja musiikillisesta urasta. Anastasia Romanovna Taran syntyi heinäkuussa 1995 Rostovin kaupungissa Donin rannoilla. Tyttönen osoitti musikaalisen lahjakkuutensa varsin varhain, ja 12-vuotiaana hänestä on kehittynyt loistelias pianisti, joka on voittanut lukuisia kilpailuja niin kotimaassaan kuin ulkomaillakin. Suomeen Anastasia saapuu aina mielellään esiintymään, nauttimaan Pohjolan luonnosta ja tapaamaan rakasta ystäväänsä, musiikillista kummi-isäänsä kotiseutuneuvos Kauko Sorjosta.

Päivi Tuomi-Nikula on Keuruulla asuva opettaja, tulkki ja kääntäjä. Hän on julkaissut teoksen Anastasia! Pieni suuri pianisti (2007). Päivi Tuomi-Nikulan yhdessä miehensä Jorma Tuomi-Nikulan kanssa julkaisema teos Keisarit kesälomalla Suomessa (2002) sai tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon. Tuomi-Nikulat ovat julkaisseet myös teoksen Nikolai II: Suomen suuriruhtinas (2010).

 

 

 


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 57 vrk 1 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 57 vrk 1 h 3 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.