Tuote on myyty käyttäjälle Alina74 hintaan 6 €

Kuvaus

LUE ALLA ANNETUT OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN HUUTOASI. Pahoittelut kasvaneista kuljetuskuluista. Tämä johtuu hallituksesta. Vastineeksi saat aina huolellisesti pakatun tuotteen jota voit myös seurata kohteen ilmoitussivulta.

 

 

Elokuvapaketti nro 21

 

Paketin elokuvat:

 

Muumien maailma 4 Vaarallinen juhannus

Elokuvan kuvaus:

Muumi ja vaarallinen juhannus (ruots. Mumintrollens farliga midsommar, engl. Moomin and Midsummer Madness) on vuonna 2008 valmistunut elokuva, joka pohjautuu Tove Janssonin vuonna 1954 julkaistuun kirjaan Vaarallinen juhannus. Elokuva on koottu 1970- ja 1980-lukujen taitteessa puolalaisella Semafor-studiolla tehdyn pala-animaatiosarjan Muumien maailma materiaalista.

Animaatiosarjan kuvamateriaali on restauroitu täysin elokuvaa varten. Käsikirjoitus ja dialogi on tehty Suomessa alusta alkaen. Alkuperäisessä animaatiosarjassa ei ollut lainkaan dialogia. Animaatiosarjan oikeudet olivat pitkään epäselviä, kunnes suomalainen tuottaja Tom Carpelan ja Filmkompaniet Alpha onnistuivat saamaan sarjan kaikki elokuvaoikeudet itselleen.

Vuonna 2008 elokuva osallistui Malmön kansainvälisillä lastenelokuvajuhlilla lastenelokuvien kilpailusarjaan.

Seesteisen kesäpäivän Muumilaaksossa keskeyttää tulivuoren purkaus ja valtava tulva-aalto. Vesi nousee yhä korkeammalle, mutta Muumiperhe löytää viime hetkellä turvapaikan merkillisestä talosta, joka ajelehtii heidän eteensä. Sittemmin ilmenee, ettei kyse ole tavallisesta talosta, vaan näyttämöstä, joka on teatteria harrastavan Emman asumus.

Hieman vastahakoisesti Emma suostuu auttamaan, kun Muumiperhe haluaa tehdä näytelmän, jota Muumipappa alkaa käsikirjoittaa. Matkaan tulee mutkia...

 

Hauska syntymäpäivälahja Muumi DVD

Salaperäinen majakka Muumi DVD

Naamiaiset Muumi DVD

Muumipeikko ja hattivatit Muumi DVD

Muumipeikon kihlaus Muumi DVD

 

Kuntokuvaus:

( tarkoittaa ensisijaisesti levyn kuntoa ). Joissain koteloissa voi olla pientä sanomista, mutta kansipaperit ovat kunnossa kaikissa myymissäni tuotteissa. Levy on vähintään hyväkuntoinen jos ei erikseen muuta mainita.

 

Levyjen kunto on pääosin hyvä. Pieniä himmeitä jälkiä kuitenkin on. Kuntoluokitus silti muuten kokonaisuudessaan hyvä paitsi Muumipeikon kihlauksessa, jonka kunto on tyydyttävä. Siinä on pari selvemmin erottuvaa naarmua.

 

 

Tuotteet myydään sellaisina kuin ovat eikä niillä ole vaihto tai palautusoikeutta ilman erittäin pätevää syytä.

 

Maksuaikaa viisi arkipäivää. Jos maksua ei tuossa ajassa ole suoritettu, katson kaupan peruuntuneeksi ja tästä seuraa huutajalle negatiivinen palaute.

 

Tuote lähtee Matkahuollon Huutopakettina suorituksen näkyessä tililläni. Ostaessasi useamman tuotteen, maksat vain yhdet postimaksut. Jos ostostesi koko kasvaa suureksi, saattaa postimaksujen määrä jonkin verran nousta. OSTAESSASI USEAMMAN TUOTTEEN, OTA ENNEN MAKSAMISTA YHTEYS MYYJÄÄN SOPIAKSESI KULJETUSKULUISTA.

 

 

Katsothan muutkin myynnissä olevat tuotteeni. Vastaan lisäkysymyksiin mielelläni epäselvyyksien välttämiseksi.

 

 

Kiitos kiinnostuksestasi myyntikohteitani kohtaan -huutelemisiin! :)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.8.2022 21:33
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.