Tuote on myyty käyttäjälle skatesaku hintaan 15 €

Kuvaus

Paketti kotimaisia
 
· Minä ja Morrison

Mitä jää jäljelle silloin, kun edes rakkaus ei riitä? 

Milla on aikuistumisen ja itsenäistymisen kynnykselle jämähtänyt, hieman epätasapainoinen nuori nainen. Oman elämän haltuunotto on jäänyt pahasti rempalleen, koulu jäi kesken eikä työnteko kiinnosta. Milla ajelehtii vailla suuntaa, kunnes hän kohtaa Akin, itseään vanhemman yksinhuoltajaisän. Kiehtovalla tavalla salaperäinen Aki näyttääkin aluksi muuttavan Millan haaveet todeksi. Alkaa kiihkeä rakkaustarina, jota varjostavat rikokset ja huumeet. Molemmat ripustautuvat pakonomaisesti toisiinsa ja yhteiseen unelmaan. Mutta kaksi heikkoa uhdessä ei välttämättä tee kummastakaan vahvaa. Minä ja Morrison on elokuva rakkaudesta, riippuvuudesta ja itsepetoksesta. 

Millan roolissa nähdään Jussi-patsaalla palkittu Irina Björklund ja Akina ensimmäisessä rakkauselokuvassa näyttelävä Samuli Edelmann. Kokonaan suomalaisesta musiikista koostuvalla ääniraidalla kuullaan mm. Anssi Kela ja Jore Marjarantaa. Kata Kärkkäisen romaaniin perustuvan elokuvan on ohjannut Lenka Hellstedt ja tuottanut Markus Selin.

· Kukkia ja sidontaa

Makkaratehdas on pikkukylän sydän ja rakkauden temppeli. Sydänkesä taipuu syksyn alla – ja ilmassa on hysteriaa. Naiset saavat kukkapaketteja, miehet teroittavat puukkojaan shemeikkaa varten. Kuinka paljon tietää kukkakauppias? Piiri on pieni, rakkaus tulista, ja elämä kristallisoituu makkaratehtaan liukuhihnalle. Sian kohtalo on kova... 

Raivoisa komedia laskee vakavista asioista leikkiä ja esiintyjien pokeri pitää loppuun asti kun ihmissuhdekiemurat leivotaan luonnonsuoleen, lihaa säästämättä. Elokuva on jatkoa ohjaaja Janne Kuusen palkitulle yhteistyölle Stella Polariksen kanssa. Teatteriryhmä on luonut elokuvan henkilöt, tarinat ja maailman, joiden perusteella Kuusi on tuottaja Aleksi Bardyn kanssa kirjoittanut käsikirjoituksen. Päärooleissa nähdään mm. Outi Mäenpää ja Kari-Pekka Toivonen. Mukana ovat myös Mikko Kivinen ja Miitta Sorvali.

· Vares - Pahan Suudelma

Kesäinen Turku. Yksityisetsivä Jussi Vares tienaa leipänsä vähäpätöisillä varjostusjutuilla. Miehen elämä on vailla suuntaa. Keskelle ankeaa arkea osuvat sentään novellikirjailija Luusalmen kirjanjulkistamisjuhlat. Kotimatkalla Vares saa työtarjouksen, joutuu katutappeluun ja on vähällä päästä hengestään puolustaessaan kaveriaan Kyypakkausta. Myös naisrintamalla alkaa tapahtua. Vares päätyy tutkimaan Astan tyttären kevättalvella tapahtunutta murhaa ja ajautuu vuoteeseen Astan sisaren, naimisissa olevan kiihkeän Lailan kanssa. Laila ottaa Vareksen tiukasti hallitsevaan otteeseensa ja pian Vares käsittää, että murhan tekijän on täytynyt olla tytölle läheisesti tuttu... 

· Vares - SukkanauhaKäärme

Kakolan vankilassa valmistelee pakoaan vaarallinen kuritushuonevanki, Torsten Rapp. Varatuomari Pauli Kontio epäilee vaimoaan uskottomuudesta. Naistenhurmaaja ravintolapianisti Jesus Maria Lobo liikkuu vikkelästi ympäri kaupunkia perässään toinenkin yksityisetsivä, Wasenius. Voitto Fjäderin ja Ingan kuntosalilla liikkuu kummallista väkeä. 
Tuoreilla jäljillä kulkevan Vareksen elämä on taas vaakalaudalla ja moni henki on halpa Turussa. Sukkanauhakäärmeen arvoitus raottuu sitä mukaa kuin ruumiskasa kasvaa. 

· Tie Pohjoiseen

Timo Porala on arvostettu konserttipianisti, jonka yksityiselämä on karilla. Eräänä päivänä Timo löytää kotioveltaan elämää nähneen vanhemman miehen, Leon, joka paljastuu hänen isäkseen. Leo on jättänyt poikansa tämän ollessa 3-vuotias ja lähtenyt maailmalle – eikä ole antanut kuulua itsestään 35 vuoteen. 

Leo on positiivisen elämänasenteen omaava ikuinen veijari, joka joutui aikoinaan karistamaan kotimaan pölyt jaloistaan erinäisten sotkujen takia. Nyt hän on palannut antaakseen pojalleen hieman salamyhkäisen perinnön ja vastaukset menneisyyden kysymyksiin. Mutta niitä varten on lähdettävä yhteiselle matkalle, tielle pohjoiseen. 

· Päin Seinää

Päin seinää on Antti Heikki Pesosen elokuva sukupolvien yli ulottuvista ohareista ja yrityksistä hyvittää ne. Karhean draamakomedian pääosissa nähdään Armi Toivanen, Eero Ritala, Kai Lehtinen ja Mimosa Willamo. 

Päin seinää saattaa yhteen joukon rouheita henkilöhahmoja, joiden elämä ei kulje kaikkein tavanomaisimpia ratoja. Kolmikymppinen Essi on yksinhuoltaja, jonka pinna palaa herkästi. Asiaa ei helpota teini-ikäinen tytär Takku, joka saa jatkuvasti kenkää koulusta. Takun opettaja Lasse on jämähtänyt menneisyyteen ja edelleen ihastunut uoruudenheilaansa Essiin. Keski-ikäinen renttu Sakke saattaa puolestaan olla Essin isä. Normiperhe, siis. 

· Rakkauden Rasvaprosentti

Stigulla ja Ellalla on seksisuhde. Rakastunut Stigu tyytyy siihen, mitä saa, koska Ella ei halua enempää. Kunnes he joutuvat yhteiseen työprojektiin – suunnittelemaan Väestöliitolle mainoksen kestävästä parisuhteesta. Tehtävä vaikuttaa mahdottomalta, sillä Ella ei usko aiheeseen ja Stigu taas ei tiedä siitä mitään. Matkalla kaikki on kuitenkin mahdollista, sillä parisuhteen saloja selvittäessään Ella ja Stigu ajautuvat paikkaan jossa lopulta otetaan miehestä ja naisesta mittaa: Sonkajärven eukonkannon MM-kisoihin. 

· Pussikaljaelokuva

Pussikaljaelokuva on positiivinen tarina yhteiskunnan laitamilta. Tapahtumat sijoittuvat Helsingin Kallioon ja ne seuraavat syrjäytymisen kynnyksellä olevia tarinan henkilöitä yhden kesäisen vuorokauden ajan. Elokuvan päähenkilö, Marsalkka, on jämähtänyt nuhjuiseen kotiinsa. Lihi ja Henninen houkuttelevat Marsalkan ulos ja väsyneen vastustuksen jälkeen Marsalkka huomaa heidän viettävän kuumaa kesäpäivää puistossa maailmaa ihmetellen. Kolmikko törmää päivän aikana nuorisolaisiin, rutjakkeisiin ja huumorintajuttomiin poliiseihin. Päivä kestää aikaisesta aamusta illan sateen tuomaan murheen alhoon. Lopulta kuitenkin auringon taas noustessa on aika herkistyä ja katsoa ystävyyttä syvälle silmiin. 

· Rikospoliisi Maria Kallio Tuulen puolella

Äitiyslomalta ylikomisarioksi palaava Maria saa tutkittavakseen luonnonmukaisia venemaaleja valmistaneen liikemiehen surman. Vaiheittain Marialle paljastuu yhä monimutkaisempi vyyhti, jonka takana on liikemiehen vuosia jatkunut ympäristörikos.

· Rikospoliisi Maria Kallio Kuoleman spiraali

Maria työtovereineen tutkii lupaavan nuoren taitoluistelijan murhaa. Rikos liippaa läheltä poliisiyhteisöä, sillä poliisipäällikön tytär kuuluu samaan valmennusryhmään. Ylikomisario Taskinen ylennetään rikospuolen päälliköksi ja Maria kilpailee ylikomisarion paikasta Pertti Strömin kanssa.

Yksityiselämän puolella Maria menee Antin kanssa naimisiin ja huomaa kierukasta huolimatta olevansa raskaana.

· Täällä Pohjantähden Alla

Täällä Pohjantähden alla perustuu Väinö Linnan samannimiseen romaanitrilogiaan, joka on yksi suomalaisen kirjallisuuden tärkeimmistä teoksista. Tarina herättää henkiin värikkään ja väkevän aikakauden maailmanhistoriassa 1800-luvun lopulta 1950-luvulle. Sen tarkkanäköinen ihmiskohtaloiden kuvaus on riipaisevan koskettavaa ja syvästi inhimillistä. 

Täällä Pohjantähden alla on realistinen ja syvästi humaani tarina niistä suunnattomista ja epäinhimillisistä uhrauksista joita pienet ihmiset ja tavalliset perheet joutuvat tekemään, hiekanmurusina historian rattaissa. 

· Rare Exports

Mustan huumorin sävyttämä jännitysfantasia alkaa kun kansainvälinen tutkimusryhmä aloittaa kaivaukset Korvatunturilla ja löytää 486 metrin syvyydestä, jäihin ja sahanpuruihin säilöttynä joulun tarkimmin varjellun salaisuuden. Tutkimusryhmä kaivaa löydöksensä esiin ja käynnistää tietämättään tapahtumasarjan, jonka jälkeen joulu ei ole enää koskaan ennallaan. 

Kriitikoiden maailmanlaajuisesti ylistämä, kulttimaineeseen noussut Rare Exports voitti mm. tunnetun Sitgesin fantasiaelokuvafestivaalin pääpalkinnot (Paras elokuva, ohjaus ja kuvaus) sekä arvostetun Variety Piazza Grande Awardin Locarnon elokuvafestivaaleilla. Peräti kuusi Jussi-palkintoa napanneen elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Jalmari Helander ja pääosissa loistavat Jorma Tommila, Tommi Korpela, Rauno Juvonen, Onni Tommila ja Ilmari Järvenpää.

· Vieraalla maalla

Tuomas Linna tekee tutkimusta ulkomaalaisten kohtalusta Suomessa. Kenttätutkimusta varten hän lainaa ystävänsä Omar Ghaalan henkilöllisyyttä. Maahanmuuttajaksi naamioituneena Tuomas rakastuu suomea opettavaan Hanneen, joka vastaa hänen tunteisiinsa. Tuomaksen yrittäessä tehdä vaikutusta omana itsenään, ilman naamiota, kääntyy tilanne ylösalaisin ja kiusallisten väärinkäsitysten myötä Hanne päätyy inhoamaan Tuomasta. Ennen kuin Tuomas saa kerrotuksi Hannelle totuuden, nappaa oikean Omarin menneisyys hänestä niskalenkin ja Tuomas joutuu keskelle ystävänsä ihmissuhdesotkuja. Häntä odottaa Pohjanmaalla tilinteko perheen kunniaa puolustavan suvun kanssa ja hätävalheiden suma alkaa lopulta purkautua. 

Ilkka Vanteen (Lakeuden kutsu) ohjaama Vieraalla Maalla on vauhdilla eteenpäin vyöryvä juonikomedia nyky-Suomesta ja suomalaisista. Pääosissa nähdään valovoimainen kaarti kotimaisia supertähtiä, kuten mm. Ville Haapasalo, Irina Björklund, Vesa Vierikko ja Kari Väänänen.

· Ismo Leikola - Kasvaa Ihmisenä

Tämä on suuri teos. Ismo Leikola käy läpi koko ihmiselämän - vauvasta hautaan, kehdosta vaariin ja ikärajoista ikäkriiseihin. Siis koko elämä syntymästä kuolemaan. Kuolemaan siis lopetetaan. Mihinkään kuoleman jälkeiseen ei mennä. Paitsi jos tulee encore. Ja se tulee.

· W-tyyli Joulushow

Katso mitä seurasi oheisesta meilistä Wickström Shown väelle...

Moi Jaska.

Ajatuksena olisi siis tehdä persoonallinen joulushow MTV:n erikoislahjana mainostajille, mainos- ja mediatoimistoille seka yhteystyökumppaneille. Ohjelma ei koskaan tulla näyttämään kanavalla, joten se saa poiketa aika reippaasti normaalishowsta ja huom! ottakkaa huomioon kohderyhmä - nyt saa irrotella. 

· Iris

Iris sijoittuu 1890-luvun Tukholmaan ja Ahvenanmaalle, Suuriruhtinaskunta Suomen saaristoon. Kokoperheen elokuva kertoo 8-vuotiaasta Iriksestä, jonka isä on kuollut ja kuvataiteilija-äiti kiireinen uuden näyttelynsä kanssa. Iriksen oli tarkoitus lähteä äidin kanssa Pariisiin näyttelyn avajaisiin, mutta suunnitelmat muuttuvat ja Tukholman taiteilijapiireissä kasvanut tyttö joutuu äidin matkan ajaksi sukulaisten hoiviin Ahvenanmaalle. Ero Iriksen tavalliseen elinympäristöön ei voisi olla suurempi. Saaristolaisten elämä on köyhää ja mutkatonta. Ensimmäistä kertaa elämässään Iris joutuu luomaan suhteita toisiin lapsiin. Iriksestä itsestäänkin alkaa kasvaa lapsi, jollainen hän ei ole koskaan ollut.

· Rock´n roll never dies 

Rock´n roll never dies kertoo Tigeristä, kohta nelikymppisestä nuoresta miehestä, jolla on pirun hyvä Isä ja pirun hyvä Äiti ja pirun hyvä kitara ja pirun vilpitön mieli. 

Tiger osallistuu Työväenopiston luovan kirjoittamisen kurssille saadakseen uutta inspiraatiota biisien kirjoittamiseen. Synkät pilvet nousevat Tigerin kotikaupungin ylle, kun ainoa teollisuuslaitos, saha, uhataan lopettaa. Samaan aikaan Tiger saa kirjeen Amerikasta sahakonsernin perijältä Jack Nevadalta. Jack kutsuu Tigerin monen vuoden jälkeen soittokeikalle Helsinkiin, jonne hän on tulossa rekrytoimaan suoramarkkinointimyyjiä Eternal youth -ihmelääkkeelleen. 

Rock’n’Roll never dies avautuu lohdullisen kauniina elokuvana jokaiselle, joka uskaltaa avoimin silmin katsoa reaalitodellisuutemme tylyä ”kaikki on kaupan” –meininkiä. Tigerin maailmassa perhe pitää yhtä, eikä kaveria jätetä. Tigerin arvot eivät ole kaupan. 

· Kuutamolla

Iiris katselee yöt leffoja ja haaveilee päivät elokuvaa suuremmasta rakkaudesta. Taiteijijaäiti ja ystävättäret usuttavat Iiristä muuttamaan elämänsä, pyrkimään harmoniaan tai rentoutumaan seksin avulla. Iirikselle kelpaa kuitenkin vain aito romanssi: rakkaus menee syvälle, seksiin riittää muutama sentti. 

Unelmat näyttävät käyvän toteen kun Iiris tapaa Markon, elokuvaohjaajan, joka kohottaa elämän korkealle arjen yläpuolelle. Mutta kummat ovat loppujen lopuksi oikeassa, romantikot vai kyyniköt? Onko täydellinen onni harhaa ja ihmissuhteet aina täynnä salaisuuksia ja valheita? Ennen kuin asiaan saadaan selvyys, hermoromahduksen partaalla on neljä naista ja pari miestäkin. 

Menestysohjaaja Aku Louhimies ("Levottomat") on tehnyt Katja Kallion suosikki romaaniin pohjautuvan elokuvan tämän päivän ihmissuhteista. Pääosissa loistavat Jussi-palkitut Minna Haapkylä ("Rakkaudella Maire") ja Peter Franzen ("Rukajärven tie"). Muissa rooleissa nähdään Anna-Leena Härkönen, Laura malmivaara, Matti Ristinen ja Pirkko Saisio. Elokuvan listahitiksi kohonnut musiikki on saatavana soundtrackina.

· Ganes

Remu kasvaa vaatimattomissa oloissa. Teinipoikana hän on jättänyt koulunsa kesken ja on ammatiltaan rikollinen. Kohdatessaan rock-musiikin Remu kuitenkin innostuu, opettelee soittamaan rumpuja ja tunkee itsensä erilaisiin bändeihin. Ensimmäinen vankilareissu katkaisee soittouran, mutta vapauduttuaan Remu perustaa oman bändin, jonka nimeksi tulee Hurriganes. Sitkeydellä ja persoonallisinkin keinoin Remu saa yhtyeensä toimimaan ja suosio alkaa kasvaa. Ennen lopullista läpilyöntiä Remun täytyy kuitenkin tehdä ankaraa tiliä menneisyytensä haamujen kanssa.

· Duudsonit elokuva

Duudsonit elokuva on tarina suomalaisesta hulluudesta, ystävyydestä ja siitä, että komiat pärjää aina! 

Elokuva seuraa vuoden ajan neljän suomalaisen äijän matkaa hulluuden ytimeen. Talot palavat, autot lentävät ja ambulanssit kiitävät, kun Duudsonit rikkovat kaikkia niitä sääntöjä, mitä sivistynyt yhteiskunta on luonut. 

Hurjapäisiä temppuja, piilokamerajekkuja ja perisuomalaista elämänmenoa. Tämä on Duudsonien elämää!

· Suden arvoitus

Elokuva kertoo Sallasta, pienessä Pohjois-suomalaisessa kylässä asuvasta 12-vuotiaasta koulutytöstä. Salla viihtyy metsässä ja tuntee sielussaan yhteenkuuluvuutta luonnon kanssa. Hän elää ottovanhempiensa kanssa, isä on kylän poliisi ja äiti hoitaa lomamökkien vuokrausta turisteille. Salla yrittää piikikkäällä käytöksellä peittää ihastustaan luokkatoveriinsa Matiakseen, joka on porotilallisen poika joka viihtyy paremmin tietokoneen ääressä kuin poroaitauksessa. 

Seudun tärkein tulonlähde on poronhoito, joten sudet ovat olleet miespolvien ajan uhka asujaimiston elinkeinolle. Sallan biologinen äiti palaa yllättäen pienelle paikkakunnalle, Sallan tietämättä kuka hän oikeasti on. Seikkailu alkaa, kun Salla ja Matias pelastavat kaksi orpoa sudenpentua salametsästäjien käsistä. Sudenpentujen piilottelemisesta ja pelastamisesta salametsästäjä Venesmaan ulottuvilta rakentuu elokuvan toiminnallinen kaari. Suden arvoitus on myös tarina siitä, miten Salla ja hänen biologinen äitinsä Laila löytävät toisensa vuosien jälkeen. Verisiteen lisäksi heitä yhdistää salaperäinen yhteys luontoon.

· Menolippu Mombasaan

Pete (Antti Tarvainen), 17-vuotias lupaava kitaristi, saa oudon kohtauksen bileissä: kesken keikan hän menettää tajuntansa. Peten ajatus iskeä ihana Kata (Johanna Rönnlöf) jää sinä iltana toteutumatta. Diagnoosi on tyly: lääkäri ei voi ennustaa varmuudella näkeekö Pete seuraavaa syksyä. 

Sairaalan osastolla Pete saa huonetoverikseen mustan huumorin mestarin, koulukotikasvatin Jusan (Joonas Saartamo). Eräänä iltana pojat päättävät ottaa hatkat. Jusalla on päähänpinttymä kokea Mombasan kuumat hiekkarannat ennen kuin sairaus saattaa saada yliotteen - eli pian. Pete haluaa kuitenkin ensin käydä tapaamassa Kataa, joka on kesätöissä Lapissa. 

Kundit törttöilevät halki Suomen; Jusan seurassa Pete saa maistaa elämää jota ei ennen ole kokenut. Pohjoisessa Pete joutuu vaikean valinnan eteen: seuratako ystäväänsä vai vaaliako orastavaa rakkauttaan? 

· Onnen varjot

Paula (Tiina Lymi) ja hänen miehensä Jarkko (Nicke Lignell) ovat yrittäneet saada lasta jo pitkään, joten pariskunnalla räiskyy niin keskenään kuin ystävien ja sukulaisten kanssa. Yllättäen kuvioon tulevat mukaan myös Paulan vanha koulukaveri Helena (Milka Ahlroth) ja hänen miehensä Mikko (Santeri Kinnunen). Kun vauvakuume tarttuu myös uranainen Helenaan, Mikko pakenee muiden harrastusten pariin.Tästä alkaa parisuhteita kieputtava tarina, jossa sattuu ja tapahtuu niin kuin vain elämässä voi. 

Onnen Varjot on Claes Olssonin ja Anna Leena Härkösen toinen yhteinen elokuva Akvaariorakkauden jälkeen. Loistavat Tiina Lymi ja Nicke Lignell ovat jälleen yhdessä elämänmakuisessa tarinassa, jossa vakavista aiheista otetaan myös ilo irti. Elokuvaa kannattelevat myös Milka Ahlroth ja Santeri Kinnunen. Muissa rooleissa nähdään mm. Anna-Leena Härkönen, Otto Kanerva ja Pirkko Mannola.

· Nousukausi

Katri (Tiina Lymi) ja Janne (Petteri Summanen) ovat korkeasti koulutettuja, kauniita, varakkaita ja uraputkessa. Ystäväpiiri harrastaa extreme-matkailua ja pari haluaa pysyä trendissä mukana – mieluiten askeleen muita edellä. Eiväthän he ole edes ehtineet tehdä mitään yhdessä pitkään aikaan. 

Vastaus löytyy Jannen uuden työnantajan (Ville Virtanen) juhlista, joissa Janne tapaa Ilpo Heinon (Antti Virmavirta). IH-tours järjestää aivan uudenlaisia elämysmatkoja kotimaassa: ”Asunnottomana Espoossa”, ”Kolmivuorotyöntekijänä Vantaalla” tai ”Työttömänä Jakomäessä”. On aika näyttää uskaltavansa ja lähteä kohti seikkailua!

· Kalteva Torni

Timo Koivusalon lämmin tragikomedia miehestä ja hänen sivupersoonastaan. Perustuu tositarinaan jos toiseenkin. 

Maailmassa on kuusi miljardia ihmistä ja tapaa selvitä elämästä, tämä on yksi niistä. Mitä tapahtuu, kun yhdessä miehessä asuu kaksi ihmistä? Millaista on elää päivästä toiseen tietämättä mikä on totta, mikä ei? 

Kalteva torni lähestyy ihmismielen herkkyyttä ja haavoittuvuutta tavalla jolla sitä ei ole elokuvissa juurikaan käsitelty. Se on koskettava ja erilaisuuden synnyttämiä koomisiakin piirteitä ymmärtävä tarina toivosta ja toisistaan välittämisestä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 16.3.2019 15:09
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.