Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Paketti sisältää mangat:

• Azumanga Daioh (vol. 3)
Uudenveroinen. Siistit kannet ja sisäsivut. Ainoastaan yhden sisäsivun reuna on taittunut lievästi.

• Gabriel Dropout (vol. 7)
Uudenveroinen. Kansissa pari lähinnä valoa vasten näkyvää pientä naarmua. Sisäsivut siistit.

• Karin (vol. 10 & vol. 14)
Volumen 10 kansissa pientä lievää kulumaa, muuten oikein hyväkuntoinen niin ulkoa kuin sisältä.

Volumen 14 kansissa pientä kulumaa ja kolhuja, jotka näkyvät lähinnä valoa vasten katsottaessa. Kolmella viimeisellä aukeamalla teippaukset keskiaukeamien kohdilla kyseisten sivujen huteruuden takia. Muuten hyväkuntoiset ja ehjät sisäsivut.

• Kuroshitsuji (vol. 29)
Kansissa pieniä naarmuja ja painaumia, jotka näkyvät lähinnä valoa vasten katsottaessa. Viimeisellä aukeaman sisäkannessa painomusteen aiheuttamaa värjäymää. Sisäsivut ehjät ja siistit.

• Tokyo Mew Mew (vol. 4)
Yläosassa pieni kolhu, jonka vuoksi pientä painaumaa niin kansissa kuin sisäsivuilla (katso kuva). Muuten siisti ja ehjä.



En myy erikseen.

Eläintalous (kani). Savuton talous.

----


• Azumanga Daioh (vol. 3)

Tekijät: Kiyohiko Azuma/Yotuba Sutazio
Luokka: komedia
Ikäsuositus: 12+
Suomennos: 2012 Punainen jättiläinen

"Tästäkään lukukaudesta ei puutu vauhtia! Kurosawan ja Tanizakin luokat asettuvat toisiaan vastaan koulun urheilu-tapahtumassa ja tytöt perustavat kauhujen pehmolelukahvilan koulujuhlan ajaksi. Mukana seikkailevat myös ulkomaalaiset, poliisit, joulupukki sekä pelottava pingu!"


• Gabriel Dropout (vol. 7)

Tekijä: Ukami
Luokka: komedia
Ikäsuositus: 10+
Suomennos: 2020 Sangatsu Manga

"Ei ole helppoa olla Taivaan lähettiläs, kun miell tekisi keskittyä nettipeleihin! Nuori enkell Gabriel, ystävien kesken Gabi, on tullut Maan päälle oppimaan lisää ihmisistä, jotta osaisi auttaa ja johdattaa heitä. Mutta ihmisten huvitukset kiinnostavat heltä itseään enemmän... Tässä kirjassa yritetään suojella ystävää, hankkia uusia sellaisia ja opetella uimaan. Lisäksi eräs enkeli ja eräs (tuleva) arkkidemoni ottavat jäileen mittaa toisistaan!"


• Karin (vol. 10)

Tekijä: Yuna Kagesaki
Luokka: komedia
Ikäsuositus: 13+
Suomennos: 2010 Punainen jättiläinen

"Kielletty suhde. Vihdoinkin elämä hymyilee Karinille: Hän ja Kenta ovat tunnustaneet rakkautensa toisilleen ja Karin on tavannut vampyyrin, jolla tuntuisi olevan samanlaisia taipumuksia kuin hänellä itsellään. Elämän myötätuulessa seilaaminen uhkaa kuitenkin päättyä, kun isoäiti ilmoittaa tulostaan. Miten isoäiti mahtaa reagoida, kun hän saa tietää Karinin poikkeuksellisesta ominaisuudesta?"


• Karin (vol. 14)

Tekijä: Yuna Kagesaki
Luokka: komedia
Ikäsuositus: 13+
Suomennos: 2010 Punainen jättiläinen

"Sarjan dramaattinen päätös! Karin on vampyyri-inkvisiittorien vankina ja he ovat valmiita vuodattamaan hänet kuiviin pelastaakseen aman nahkansa. Aivan kuin se ei olisi jo tarpeeksi paha asia, toimintahäiriöisen vampyyriraasun voi pelastaa hirvittävältä kohtalolta ainoastaan Karinin seko perhe yhdessä Kentan kanssa!"


• Kuroshitsuji (vol. 29)

Tekijä: Yana Toboso
Luokka: jännitys/fantasia
Ikäsuositus: 14+
Suomennos: 2020 Sangatsu Manga

"Ciel menetti jaarlin arvonsa ja on nyt poliisin etsintäkuuluttama. Pulaan joutunut aatelinen löytää turvapaikan herra Laum oopiumilnolasta ja suunnittelee nyt vastaiskuaan sankan savuverhon takana...."


• Tokyo Mew Mew (vol. 4)

Tekijät: Reiko Yoshida & Mia Ikumi
Luokka: shoujo/toiminta
Ikäsuositus: 9+
Suomennos: 2020 Sangatsu Manga, 6. painos

"Ichigon ja kumppaneiden arki on kaikkea muuta kuin helppoa. Sivillielämä, työ kahvilassa, taistelu avaruusolentoja vastaan... Onneksi sentään Ichigon ja Masayan välit ovat kunnossa. Poika jopa pyytää Ichigoa lähtemään kanssaan konserttiin! Ei liene yllätys, että Ichigo suostuu mielellään. Mutta Quichella tovereineen on myös suunnitelmansa samalle illalle - ja niihin kuuluu Tokion peittäminen saastepilveen... Ehtivätkö Mewmew-tytöt löytämään seuraavan mew-aquan ajoissa estääkseen katastrofin? Ja kuinka käy Ichigon ja Masayan treffien."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.4.2024 20:39
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.