Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

PAKO COWRASTA 1.

Uuden Guinean viidakossa 700 vapaaehtoista australialaista sotilasta yrittää tehdä sen, missä amerikkalaiset epäonnistuivat - pakottaa japanilaiset perääntymään ja estää japanilaisten hyökkäys Australiaan.

Stan ja Mick ovat kaksi heistä. Muiden joukko-osastoon kuuluvien tavoin he asennoituvat hieman naiivisti sotaan ja sen julmuuksiin. Jo heidän ensimmäinen tehtävänsä päättyy katastrofiin. He joutuvat väijytykseen ja heidän päällikkönsä MacDonald pakenee pakokauhun vallassa sen sijaan, että antaisi heille tukeaan. Stanin on pakko tappaa vaikeasti haavoittunut ystävänsä Mick ja pistäessään hurjassa raivossaan kuoliaaksi puolustuskyvyttömän japanilaisen Junjin hän ensi kerran nauttii tappamisesta.

Stan on joukko-osastonsa ainut eloonjäänyt ja hänet viedään kotiin. Mutta painajainen jatkuu...Vaikean sotavammansa takia hänet siirretään Cowran vankileirin vartijaksi - siellä helvetti taas herää henkiin. Cowrassa on Junji, jonka Stan uskoi tappaneensa, pelkurimainen MacDonald, jolle on myönnetty urhoollisuusmitali, sekä myös Mickin vaimo Sally ovat lähistöllä...

Kesto. 2 h 17 min.
1990
VHS: Suomenkielinen tekstitys.


PAKO COWRASTA 2.

Kuukaudet kuluvat ja Stanin ja Junjin välille syntyy erikoislaatuinen ystävyys. Stan alkaa ymmärtää, kuinka vaikeaa japanilaisilla vangeilla itse asiassa on. Japanilainen sotilas ei saa koskaan antautua - ei ole olemassa muita vaihtoehtoja kuin kuolema. On häpeä antaa toverinsa kuolla taistelussa ja jäädä itse henkiin.
Cowra on kuin kiehuva kattila, joka milloin tahansa kiehuu yli. Leirin pienikin rauha on mennyttä kun uuden 300 vangin saattue saapuu Cowraan. Nämä vangit eivät ole yhtä "sopeutuvia" ja Stan ja hänen vartijatoverinsa alkavat aavistaa pahaa. He yrittävät varoittaa esimiehiään, mutta jälleen kerran aliarvioidaan japanilaisten taistelutahto. Samaan aikaan leirissä leviää huhu vankikapinoista muissa leireissä. Stan aavistaa tuhon olevan tulossa, eikä kukaan tai mikään näytä voivan estää verilöylyä.

Kesto. 2 h 25 min.
1990

Sota/Draama
VHS: Suomenkielinen tekstitys.


"Cowra - paikka, joka on täynnä kärsimyksiä, muistoja, vihaa ja kostoa..."Huom!
Elokuvaa / mini-TVsarjaa EI OLE julkaistu suomitekstein DVD/Blu-ray-versiona!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

25 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 5.11.2017 14:26

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.