Kuvaus

Kuvanmukaiset, hyvässä iskussa olevat DVD boxit + DVD huippusuositun TV-sarjan PAKO ystäville.

PAKO kaudet 1-4 DVD boxit  + Lopullinen Pako - DVD

Setti sisältää siis koko perussarjan eli kaudet 1-4. + Elokuvan Lopullinen Pako.

Yksi televisiohistorian kuumottavimmista sarjoista! Michael Scofieldin (Wentworth Miller) yritys pelastaa syytön veljensä (Dominic Purcell) kuolemantuomiolta johtaa haasteelliseen vankilapakoon, maanlaajuiseen ihmisjahtiin, painajaismaiseen vankeuteen Panamassa ja hämärän viranomaisorganisaation paljastumiseen. Setti sisältää kaikki neljä Pako-tuotantokautta.

-----

KAUSI 2:

Aidan yli ja jalat alle. Amerikan etsityimmät miehet, Michael Scofield (Wentworth Miller) ja hänen veljensä Lincoln Burrows (Dominic Purcell) joutuvat johtamaan kovaksikeitettyjen vankikarkurien ryhmää epätoivoisella, kansainvälisellä lennolla, jahdaten miljoonia dollareita ja pistäen likoon kaiken paljastaakseen pirullisen hallituksen salaliiton - jatkuvasti taistellen epätoivoisesti pysyäkseen hengissä kunnes heidän ei tarvitse enää paeta. Etsintäkuulutettu, takaa-ajettu, petetty ja huijattu Fox River-kasi? on vapaana ja liikkeellä Pako-hittisarjan räjähtävässä ja yllätyksiä pursuvassa kakkoskaudessa - ja tällä kertaa kaikki eivät selviydy hengissä!

----

KAUSI 3:

Pako Fox Riverin vankilasta oli helppo nakki. Nyt Michael Scofieldin (Wentworth Miller) on todella taisteltava henkensä edestä Panaman helvetillisessä Sonan vankilassa, jossa ainoa pätevä sääntö on raaka väkivallankäyttö ja ainoa tie ulos on ruumisarkussa. Ajan käydessä vähiin Lincoln Burrows (Dominic Purcell) yrittää epätoivoisesti vapauttaa veljensä ja ainoan miehen, joka voi auttaa häntä saamaan kidnapatun poikansa takaisin salaliiton takana olevalta pirulliselta ryhmältä. Tiukkaa toimintaa ja rystyset valkaisevia juonenkäänteitä tulviva kolmas tuotantokausi on edeltäjiäänkin kovaotteisempi – eikä tällä kertaa ole ulospääsytietä!

-----

KAUSI 4:

Neljännen kauden juoni perustuu miljoonien arvoisen Scylla-laitteen tavoittelemiseen, sillä tämä on päähenkilöiden ainoa keino vapauteen.

-----

LOPULLINEN PAKO - elokuva

TV-sarjan loppuhuipennus saa jatkoa elokuvassa, joka paljastaa lisää totuuksia ja salaisuuksia.
Valmistaudu Pako-saagan viimeiseen, huippujännittävään jaksoon! Liittovaltio ei pääse käsiksi Michael Scofieldiin, joten he keskittyvät naiseen jota hän rakastaa.

Kun Sara pidätetään murhasta, vain Michael voi pelastaa hänet - ja heidän syntymättömän lapsensa - huippuvartioidusta naisvankilasta. Aika käy vähiin ja Saran päästä on luvattu palkkio, joten Michaelin on käännyttävä vaarallisimpien vihollistensa puoleen yrityksessään järjestää kaikkien aikojen uhkarohkein Pako.

POSTITETTAESSA PK.-lisä 5,95e

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 37 vrk 11 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

29,95 € Sulkeutuu 37 vrk 11 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.