Kuvaus

Getaway Gamesin ja kirjailija Roope Lipastin yhteistyössä luoma pakopelikirja Pakoretki mestauslavalta julkaistiin loppuvuodesta 2022. Pakoretki mestauslavalta on ensimmäinen kotimainen pakopelikirja.

"On vuosi 1520. Sten Sture on hävinnyt sodan kuningas Kristiania vastaan, ja tämä on kutsunut sodan osapuolet Tukholmaan sovinnonjuhliin. Sinne matkustavat Suomesta myös piispan veli Sigfrid Kurki sekä hänen teräväpäinen palvelijansa Petrus. Juhlat muuttuvat verilöylyksi, jossa menettää päänsä yli sata aatelin edustajaa ja muuta mahtimiestä. Petruksen ja Sigfridin on paettava linnasta ennen kuin heille käy huonosti, ja se riippuu yhdestä henkilöstä – sinusta!"

Pakoretki mestauslavalta on ensimmäinen kotimainen pakopelikirja. Aivan kuten supersuosituissa pakohuoneissa, tässäkin lukijan pitää ratkaista monimutkaisia pulmatehtäviä päästäkseen eteenpäin ja saadakseen päähenkilöt lopulta vapauteen. Tehtävät ovat pakohuoneammattilaisten laatimia, ja jännittävän tarinan on kirjoittanut historiallisiin aiheisiin erikoistunut kirjailija Roope Lipasti. Pelin suositusikäraja on 15+.

Pehmeäkantinen kirja on uusi. Postikulut 4,6 euroa lisätään hintaan.

Voit yhdistellä nimimerkkiemme merluc, heleena44 ja belia777 ostoksia, jolloin postikuluissa tulee säästöä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 3 vrk 11 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,90 € Sulkeutuu 3 vrk 11 h 10 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.