Kuvaus

Petri Sarjanen, Sahara (palkkasoturi Per Andersson), sidottu ylivetokannellinen (kansikuva painettu kanteen), Kustannusosakeyhtiö Revontuli kustantanut, 1. painos, 1999 vuodelta.
Kirja on luettu, mutta siistikuntoinen, eikä ole edellisten omistajien merkintöjä. Selän yhdessä kulmassa ja etupuolen kulmissa aavistus kulumaa.
Katso myös muita muukalaislegioona aiheisia kirjojani huudettavana Rolf Ollakka Suomalaisen palkkasotilaan tarina Kempeleestä Kosovoon,  Luca Moconesi Mostarin tien liftarit, Ensio Tiira Epätoivon lautta (-06), Heli Hyvönen Tulikärpästen tanssi, Simo Simola Viidakkosotaa, Bertel Kurtén Suomalainen muukalaislegioonassa (-31), Harry Lehtonen Valmis tuskaan ja kuolemaan (sidottu), Jaakko Sarlin-Lappeteläinen Legioonan sotilas (sidottu), Kyösti Pietiläinen Legioonalainen Peters & Legioonan isku Kolweziin & 120 päivää legioonalaiseksi & Sotapoliisi Peters n:o 005 (sidotut), ym. Sitten löytyy myös Jani Anttola Mustat lesket ja Yrjö Toivonen Neljä vuotta muulaislegioonassa (-34), jotka eivät kuitenkaan ole huudettavana, kysy jos kiinnostaa.
Huutaja maksaa kulut tai nouto.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 21 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

20 € Sulkeutuu 9 vrk 21 h 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.