Kuvaus

hyväkuntoiset

PALLO HUKASSA
Baseballjoukkue Cleveland Indians ei ole voittanut ainoatakaan turnausta sitten vuoden 1954 - seikka joka jaksaa huvittaa koko kansakuntaa. Kun joukkueen omistaja kuolee, hänen nuori vaimonsa haluaa siirtää koko joukkueen Miami Beachiin, missä on lämmintä ja mukavaa. Mutta suunnitelma onnistuu vain, jos pelaajat tunaroivat niin täydellisesti, että katsojat kaikkoavat. Ratkaisu? Vaihdetaan koko joukkue koko USA:n kaikkien aikojen huonoimpiin pelaajiin. Kenkääsaaneita lahjakkuuksia, nuorisorikollisia ja turhia teeskentelijöitä. Homma ei voi mennä kuin pieleen - mutta kenen osalta?

PALLO HUKASSA II
Noustuaan pohjalta pinnalle Amerikan baseball-liigassa Cleveland Indians on alkanut lepäillä hiukan liikaa laakereillaan. Pelaajat nautiskelevat enemmän lisäeduista, kuten mainosrahoista ja elokuvarooleista, kuin pelaamisesta ja koko baseballmaailman yllättänyt kärkipaikka alkaa olla mennyttä. Asialle on tehtävä jotain! Etulinjassa on uusia miehiä, ja katsomossa hullaantuneita faneja, nyt alkaa tiukka taistelu ratkaisevista kunnareista!

PALLO AINA VAAN HUKASSA
Baseball-veteraani Gus Cantrellin ura on ehtoopuolella, kun vanha ystävä tarjoaa hänelle managerin paikkaa omistamassaan farmijoukkueessa. Gus hyväksyy tarjouksen, mutta on pian valmis heittämään lippiksen naulaan. Joukkue on täynnä toivottomia tunareita! Tämän tollolauman paimentaminen voittojen tielle on todellinen haaste...

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 107 vrk 7 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12 € Sulkeutuu 107 vrk 7 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.