Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Siistikuntoinen:

Juhani Pihlaja: Palloilun SM-kilpailut (TietoSportti 2005)

Palloilun SM-kilpailut vie lukijansa 14 joukkuelajin Suomen mestaruuskilpailujen historiaan ja nykypäivään. Mukana ovat yleisten sarjojen (miehet ja naiset) kilpailut ensimmäisistä vuoden 1908 kilpailuista vuoden 2005 kilpailuihin asti. 

Kirjan pääaineistona ovat urheiluseurojen sijoitukset SM-kilpailuissa, jotka ovat olleet useimmiten sarjoja. Samalla otetaan kuitenkin huomioon myös kunkin seuran kotikunta. Yhteenvetotilastoista paljastuivat täten yhtäältä seurojen saavutukset ja toisaalta maamme kuntien menestys joukkuepalloilun eri lajeissa. 

Seuroja koskevia tilastoja ovat tutut "staattiset" mital- ja mestaruustilastot, mutta seurojen saavutuksia eritellään myös peräkkäisyyksinä. Kuntia koskevissa tilastoissa on mitalitilastojen lisäksi koko joukko erilaisia profiileja, osuuksia ja rakenteita koskevia ja aiemmin julkaisemattomia erittelyjä ja yhteenvetoja. 

Teos on ensimmäinen perusteellinen tilastollinen tietopaketti palloilumme SM-kilpailuista. Kirjan tekijä on julkaissut aiemmin mm. yli 1000-sivuisen Urheilumme käsikirjan, joka palkittiin vuoden 1995 parhaana urheilukirjana maassamme.

Hakusanoja: jääkiekko, lätkä, jalkapallo, pesäpallo, koripallo, HIFK, Tappara, TPS, Jokerit, Ilves, HPK, HKV, Kiri 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.6.2024 11:42
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.