Kuvaus

PANNAAN PAREMMAKSI (DVD)

Erittäin hyväkuntoinen DVD ja kotelo vuodelta 2006, kesto 1 tunti 26 minuuttia, kieli on englanti, tekstitysvaihtiehdot suomi, ruotsi, tanska ja norja sekä englanti. Ohjaus Scott MArshall Smith, pääosissa ovat Jeremy Piven (TV-sarja Entourage), Jami Gertz (TV-sarja Ally McBeal), Darryl Hannah (Kill Bill) ja Garry Marshall (Omaa luokkaansa)

"Kuten intiaaniurhot aikoinaan, Benjamin Fiedler (Daryl Sabara) on aikeissa suorittaa riitin, joka tekee hänestä miehen. Mutta sen sijaan että hänen tulisi kohdata metsästyksen vaarat, on Benjaminilla edessään jotakin paljon pahempaa - Bar Mitzvah Brentwoodissa, Kaliforniassa.

Ei riitä, että Benjaminin on astuttava yleisön eteen; temppelillisen ventovieraita, jotka veisaavat hepreaa, kieltä jota hän ei edes ymmärrä. Hänen on myös kestettävä vanhempiensa Adamin (Jeremy Piven) ja Joannen (Jami Gertz) yrityksiä törsätä rahansa kaikkien aikojen juhliin, megabileisiin, joissa Bar on Mitzvahia tärkeämpi ja juutalainen tähti tarkoittaa Neil Diamondia.

Kaiken lisäksi Fiedlerien täytyy päihittää Adamin kanssa kilpailevan asiamiehen, Arnie Steinin (Larry Miller) järjestämä Titanic-aiheinen Bar Mitzvah. Arnie on heittänyt haasteen sirkuksen kokoluokkaa olevilla pippaloillaan. Äärimmäisen kilpailuhenkiselle Adamille se tarkoittaa sitä, että sota on käynnissä!

Mutta kun Adamin isä Irwin (Garry Marshall), nykyisin harmaahapsinen hippi, sekä hänen tokkurainen nuori tyttöystävänsä (Daryl Hannah) saapuvat rikkinäisellä matkailuautollaan, niin Fiedlerien suunnitelmat heittävät häränpyllyä."

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 103 vrk 14 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,50 € Sulkeutuu 103 vrk 14 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.