Kuvaus

[26915]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukanen, HYVÄSSÄ iskussa oleva [omiste, siisti] kovakantinen ensipainos MALLIEN / MISSIEN / Elina Ylivakerin diggareile. 

Panu Rajala: ENKELI TULESSA - Elinan suljetut elämät

Elina Ylivakeri oli maalaistyttö, joka tahtoi teologiksi, mutta päätyi huippumalliksi New Yorkiin. Pian hän kuitenkin luopui hohdokkaasta pintaelämästä ja lähti etsimään oikeudenmukaisuutta maan päälle: hän opiskeli juristiksi, palasi kotikylään Hämeenkyröön ja löysi elämänsä onnen. Taiteilijasta tuli perheenäiti ja osattomien oikeusavustaja.

Panu Rajala oli nuori kirjallisuudenopiskelija kohdatessaan tulevan vaimonsa kuin ilmestyksen sillanpääläisessä maisemassa. Enkeli tulessa kertoo vuonna 1988 kuolleen Elinan elämäntarinan.

Elina Ylivakerin elämäntarina oli pääpiirteissään mielenkiintoinen, hänen seksikokemuksiaan myöten. :-)
- Rami, Lpr

1. painos

Otavan Kirjapaino Keuruu 1997

KIRJA PAINAA JONKUN MATKAA yli 500g ja on yli 3cm paksu

VOITTOHUUTO ja PK.  5.95e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 117 vrk 17 h 44 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 117 vrk 17 h 44 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.