Kuvaus

[AC0716]

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva nidottu painos Huippumalli Elina Ylivakerin / Fashion maailman diggareille.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN NYT TÄNNE MYYNTIIN PALJON VASTAAVAA MATSKUA.

Panu Rajala: ENKELI TULESSA - Elinan suljetut elämät

Elina Ylivakeri eli monessa suhteessa hyvin epätavallisen elämän. Hänen ihanteensa vaihtelivat kiihkeästä uskosta humanitaariseen auttamistyöhön ja glamourin tavoitteluun. Nainen etsi totuutta niin uskonnon kuin elämäntehtävänsä suhteen koko elämänsä ajan.

Käännyttyään nuorena uskovaiseksi Ylivakeri hakeutui Helsingin yliopistoon lukemaan teologiaa. Nuoren opiskelijatytön usko koki kuitenkin eksegeettien parissa kovan kolauksen. Teologian opinnot jäivät opinnäytettä vaille.

Jo teologiaa opiskellessaan Ylivakeri elätti itseään valokuvamallina. Teologian opintojen päätyttyä mallintyöt veivät hänet Yhdysvaltoihin saakka. Uusi elämä vihamielisessä mallimaailmassa ei kuitenkaan tuntunut antoisalta, ja Elina Ylivakeri palasi 1970-luvun alussa takaisin Suomeen monin tavoin muuttuneena naisena. Hän tapasi kirjallisuuden opiskelija Panu Rajalan pian Suomeen muuttonsa jälkeen. He avioituivat vuonna 1975, ja liitosta syntyi kolme lasta. Panu Rajala kuvaa liittoa varsin onnelliseksi työn aiheuttamista lukuisista erossaoloista huolimatta.

1980-luvulla Elina Rajalalla todettiin parantumaton syöpä, johon hän lopulta menehtyi 1988. Elinan sairausaikana puolisoiden suhde muuttui lämpimämmäksi ja läheisemmäksi. Panu Rajala huomasi suureksi järkytyksekseen, kuinka vähän oli oppinut tuntemaan vaimoaan heidän puolitoista vuosikymmentä kestäneen yhteiselonsa aikana.

Nidotun laitoksen 1. painos

Otavan Kirjapaino Oy - Keuruu 2000

VOITTOHUUTO ja PK.  1.80e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
Sulkeutuu 64 vrk 13 h 32 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 64 vrk 13 h 32 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.