Tuote on myyty käyttäjälle itukka hintaan 166 €

Kuvaus

Paper Mario Nintendo 64:lle. Peli, kotelo ja ohjeet. Pal-versio. Kotelossa vähäistä kulumaa, erityisesti kotelon kulmissa. Kotelon kannessa on myös tarkalla zoomauksella nähtävissä alakulmassa painauma/taitos, joka erottuu sopivasti valoa vasten katsottuna. Mielestäni kuitenkin hyväkuntoinen kotelo. Ohjekirjan kansissa alaosassa pari pientä repeämää ja ohjekirjan kansipaperin alaosassa vähäistä kansipaperin taittumista. Muilta osin hyväkuntoinen ohjekirja. Pelikasetin takana olevassa tarrassa pari naarmua. Kokonaisuus kuitenkin mielestäni oikein hyväkuntoinen ikäisekseen. Katso kuvista kunto. Peli on testattu toimivaksi. Takakannen tekstit ja ohjekirja englanniksi, saksaksi, ranskaksi, hollanniksi, espanjaksi ja italiaksi. Mukaan tulee muovinen suojakotelo pelin kotelolle.

Myynti vain huutokauppana voittohuudon tekijälle. Maksu tilisiirtona ja toimitus postitse. Kun maksu näkyy tilillä laitan pelin postiin. Postikulut sisältyvät huutohintaan. Pakkaan ja pehmustan pelin hyvin ja lähetän pakettina seurantakoodin kanssa, jotta peli tulee myyntikunnossa perille.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
166 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.11.2020 21:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
29.10. klo 19:31

Nouto varmaan kans onnistuu?

29.10. klo 20:03

Hei, ensisijaisti toimitan postitse, koska se on minulle helpompaa työaikatailuista johtuen, mutta kyllä saadaan noutokin järjestettyä. Eli onnistuu kyllä tarvittaessa :) Noutotilanteissa myös käteismaksu sopii.