Kuvaus

Vanhaa omaa kokoelmaani myyn ja tässä on kaupan paperipaino akryyliä, koko on 9x9x3cm . Lienee vuodelta 1965 ja sisällä on KOREA Valtion jonkinlainen symbooli merkki ankkuri ja tähti, siivet . Kun paperipainon kääntää, tulee esiin Korean kielinen texti ja puolustus-agentin nimi, sekä valtion nimi eli  KOREA.
Paino hieman vajaa 300g käytetty ja muistini mukaan vuodelta 1965, eli on yli  54 vuotta  vanha esine. Neljä kulmaa on saanut hieman kipeetä ja kunto siksi tyydyttävä.

 

Etelä-Korea on elintavoltaan tänä päivänä aivan samalla tasolla, kuin Suomi ja heillä menee aivan hyvin, yhtä superhyvin kuin Suomella. Jotkut sanovat, että heillä menee jopa paremmin, kuin Suomella.....
Etelä-Korean  lippulaiva SAMSUNG on monessa elektroniikka asiassa maailman ostetuin tavara ja heidän laivatelakka, autot jne.. jylläävät pian monessa maassa, toivotaan, että pian myös Korean kuorma-autot ja bussit ovat meillä.
He ovat ohittaneet Japanin, mutta vieressä on jätti valtio KIINA, joka janoaa myös elintason nousua. Todennäköisesti lähivuosina Pohjois-Korea aloittaa yhteistyön Etelä-Korean kanssa, sillä Kiina ei halua roikottaa siivellään maita, joiden linja ei ole täysin heidän kanssa samansuuntainen. Kiina on kommunistinen maa, jolla on jonkinlainen oma rajoitettu kapitalistinen kokeiluohjelma.  Kiinan oma erityisalue Hong Kong vapautui Britannia alaisuudesta ja liittyi heti innolla Kiinaan. Heillä menee nykyään hyvin. 


DE30JL206a Paperipaino Korea sotilasattasea akryyli käytetty marine laivasto laiva vene alus navire merenkulku puolustusvoimat ase sota military militaaria Kohde on Hampurissa, Saksa ja kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin.
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, kohtuullinen postimaksu! Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Sampo pankin tilille,nykään Danske Bank ja toiminta parantui kertaheitolla hyväksi, hyvä Tanska.

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja VAIN se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka OLETAT olevan mukana, mutta ei ole kuvassa, sitä ei ole mukana!  Siis katso valokuvaa tarkkaan ja mielelläni meilaan lisäkuvia, jolloin saat varmuuden siitä, että kohde on toiveidesi mukainen.
Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina OPTINEN tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "HYVÄ" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Jos TIEDÄN, että on VIKAA, tietysti kerron sen AINA!

Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida
 Etäkauppa sisältää aina mahdollisuuden pettyä, näin käy meille kaikille ja jopa usein, sellaista se vaan on.  Mieti, soveltuuko tälläinen kauppatapa sinulle ollenkaan, sillä on paljon kuluttajia, jotka eivät osta milloinkaan käytettyä  tavaraa näkemättä ja kokeilematta sitä, se sisältää RISKIN!!!
 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ENNEN huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta, vaan kaikki kaupan EHDOT ovat  juuri ne, mitkä on ilmoituksessa mainittu, poikkeuksia ei ole.
Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,45 €
Sulkeutuu 114 vrk 6 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,45 € Sulkeutuu 114 vrk 6 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.