Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myytävänä kuvien dvd, suomikannet ja txt. 

Avaamaton, muovissa! 

"Pariisin lumoissa" on vuonna 1951 ensi-iltansa saanut musikaalielokuva, jonka on ohjannut Vincente Minnelli. Elokuva seuraa amerikkalaista taiteilijaa nimeltä Jerry Mulligan (Gene Kelly), joka asuu Pariisissa ja haaveilee menestyksestä taidemaalarina.

Tarina alkaa, kun Jerry kohtaa salaperäisen rikkaan naisen nimeltä Milo Roberts (Nina Foch), joka kiinnostuu hänen töistään ja haluaa auttaa häntä urallaan. Samalla Jerry ihastuu ranskalaiseen kaunottareen nimeltä Lise Bouvier (Leslie Caron), joka kuitenkin jo seurustelee toisen miehen kanssa.

Elokuvassa seurataan Jerryä hänen pyrkimyksissään menestyä taiteilijana ja voittaa Lisen sydän. Samalla hän ystävystyy toisen amerikkalaisen taiteilijan, Adam Hochbergin (Oscar Levant), kanssa, joka toimii tarinassa myös kertojana. Musiikki ja tanssi ovat olennainen osa elokuvaa, ja sen aikana esitetään ikonisia musikaalikohtauksia, kuten "I Got Rhythm" ja "S?Wonderful".

"Pariisin lumoissa" kuvaa Pariisin kauneutta ja taiteellista ilmapiiriä 1950-luvun alussa. Elokuva tarjoaa romanttisen ja viihdyttävän tarinan, jossa yhdistyvät taide, musiikki ja tanssi. Se on elokuva unelmista, rakkaudesta ja taiteilijan pyrkimyksistä, ja se valloitti katsojat aikanaan visuaalisuudellaan ja vangitsevalla esiintymisellään.

Ohjaus: Vincente Minnelli

Pääosissa: Gene Kelly, Leslie Caron, Oscar Levant

Valmistusvuosi: 1951

Kesto: 1 h 49 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.5.2024 7:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.