Tuote on myyty käyttäjälle 1jarmo0 hintaan 17 €

Kuvaus

Paroni von Münchausenin seikkailut (1988) DVD

Terry Gilliamin huikea visuaalinen näkemys ja komedia kuuluisasta valehteluun karahtavasta mutta mainiosta Napoleonin ajan paronista, jolla on erikoistaitoisia apulaisia - vai onko?

Mukana liioittelemassa - John Neville (X-Files), Uma Thurman (Kill Bill 1-2), Robin Williams (Fisher King), Jonathan Price (Braxil), Eric Idle (Monty Python, The Rutles) ym...

Suomi tekstitys

 

 

John Neville on omalaatuinen 1800-luvulla elänyt Paroni von Münchausen, aristokraatti, joka luottaa mielikuvituksensa voimaan - kuten myös kahjoihin apureihinsa - kun kotikylää on puolustettava ryöstäjiä vastaan.

Mestarivalehtelija ja hänen uskolliset apurinsa ja muuan pikkutyttö yrittävät pelastaa kaupungin turkkilaisten hyökkäykseltä. Joukkion matka kuumailmapallolla vie heidät muun muassa valtavan merihirviön vatsaan ja tanssiin Venuksen kanssa. Huima mielikuvitusmatka, jossa riittää jännitystä ja huikaisevia maisemia.

Eric Idle on uskollinen Berthold, maailman nopein ihminen, joka juoksee tunnissa Espanjaan jättäen luodin taakseen - pelastaen samalla Paronin hengen. Toiset erikoisystävät voivat puhkua muuritkin nurin, kantaa vaikka kuunaria tai tarkkuusampua matkojen taakse. Kun Paroni ei ole apureidensa matkassa, hän on todennäköisesti pilvissä - kirjaimellisesti - kuvankauniin Venuksen (Uma Thurman) kanssa.

 

Ohjaus: Terry Gilliam

Käsikirjoitus: Terry Gilliam, Charles McKeown (Erik the viking)

Näyttelijät: John Neville, Uma Thurman, Sarah Polley, Eric Idle, Oliver Reed, Jonathan Pryce, Robin Williams

 

Kesto: 122 min

Aluekoodi: R2 = eurooppa

Kuva: 16:9 Widescreen

Ääni: Englanti

Tekstitys: Suomi, ruotsi, englanti

 

Kunto: hyväkuntoinen

 

Katso myös muut kohteeni: http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1989369

Keräily/harvinaisuuksia yms

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

Hakusanat: The Adventures of Baron von Münchausen, Aikavarkaat - Time Bandits, Jabberwocky - Jabberwokki, Twelve Apes - 12 Apinaa, Fisher King, Pelkoa ja Inhoa Las Vegasissa, Tideland, The Imaginarium of Doctor Parnassus, Zero Theorem

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


17 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 15.3.2024 15:39
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.