Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Gummeruksen vuonna 2014 julkaisema Jokakelin mies (Pasi Ahtiainen). Kovakantinen ja erittäin siistikuntoinen kirja (kerran luettu, joten melkein kuin uusi).

"Suomessa asuu kahdenlaisia miehiä. Keskisiä ja Vanhasia. Keskiset istuvat taksissa edessä, vanhaset takana. Vanhaset eivät paljon taksilla ajele, keskiset senkin edestä. Kiiskinen on niitä keskisiä, joihin Elvis kolahtaa tietyssä vaiheessa nuoruutta liian lujaa ja jotka Pohjanmaan suorilla sorateillä ylinopeutta puskiessaan kuvittelevat itsensä Kuninkaaksi. Opettajana pakertava Niilo on yksi vanhasista. Hän ostaa Kiiskiseltä käytetyn Mersun, jonka rattiin on pinttynyt Kiiskisen haju. Niilo nuuhkii käsiään pitkin päivää. Häntä ahdistaa.

Sitten luokkahuone keinahtaa Niilon silmissä, mieheltä menee taju, ja hän joutuu sairaslomalle. Lomalla Niilo romahtaa. Hän ei tahdo olla mies, joka hiihtelee loppuelämänsä päivästä toiseen tasatyönnöllä. Kun nuori anarkisti tunkeutuu Niilon kotiin, hän päättää toimia. Tästä eteenpäin hän ei sano ehkä vaan kyllä."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.11.2022 8:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.