Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

hyväkuntoinen paketti  ( osa muoveissa, uusia )

kaikki elokuvat ei kuvissa

seuraavat elokuvat

BUTCH JA KID - AURINGONLASKUN RATSASTAJAT
Rentoudu ja nauti Hollywoodin lempiveijareista klassikoksi nousseessa lännenelokuvassa. Paul Newman ja Robert Redford loistavat ikimuistoisissa rooleissaan uhkarohkeina ja rakastettavina lainsuojattomina, jotka pakenemisen ohessa rakastuvat päätä pahkaa samaan kaunottareen (Katharine Ross).

MESTARIPAKOILIJA  (uusi)
KEVÄÄLLÄ 1943 viisi liittoutuneiden kenraalia vangitaan Italiassa. Pelastussuunnitelman laatiminen osoittautuu todella haastavaksi, koska kenraalit eivät suostu ottamaan toisiltaan käskyjä vastaan. Nämä miehet on kuitenkin saatava vapautettua natsien kynsistä mahdollisimman nopeasti. Valinta pelastusoperaation johtajaksi on äärimmäisen yllättävä. HÄNEN NIMENSÄ ON HARRY FRIGG. Harry on nuori, turhantärkeä sotamies, joka on onnistunut pakenemaan sekä vihollisten että omien vankiloista. Hänet lähetetään sotavankina pelastamaan vangitut kenraalit. Operaatio sujuukin hyvin kunnes Harry tapaa kauniin kreivittären?

LÄMÄRI
Chiefs on Pohjois-Amerikan farmiliigoissa räpiköivä jääkiekkojoukkue. Joukkueen peli takkuaa, ja suosio on pohjalukemissa. Yleisön houkuttelemiseksi Chiefs pestaa kolme häijyn näköistä "poliisia". Heidän toimenkuvaansa kuuluu kirjaimellisesti vastustajien ruhjominen. Poliisit palauttavat joukkueen voiton makuun, ja katsojat palaavat. Kaikki tahtovat nähdä Chiefs-joukkueen, joka teloo vastustajansa. Paul Newman esittää pääosaa Chiefsien pelaajavalmentajana.

KISSA KUUMALLA KATOLLA
Minä en asu kanssasi, Maggie tiuskaisee Brickille. Me vain jaamme saman häkin, siinä kaikki. Tennessee Williamsin vuonna 1955 Pulitzer-palkitun näytelmän kuohuvat tunteet ja kipinöivä dialogi iskevät lujaa ja päin näköä. Elokuvan huikeat näyttelijäsuoritukset ja älykäs lähestymistapa saivat aikaan todellisen massamenestyksen elokuvateattereissa. Paul Newman ansaitsi ensimmäisen Oscar- ehdokkuutensa vivahteikkaasta roolityöstään Brickinä, entisenä urheilusankarina. Elizabeth Taylor sai toisen Oscar-ehdokkuutensa roolistaan kissa-Maggienä, joka iskee kyntensä kiinni elämään ja unelmiin. Maggie toivoo, että elämä jonain päivänä heijastaa intohimoa ja uskollisuutta, jota hän niin epätoivoisesti kaipaa. Tähtiparia tukee hienosti Burl Ives Big Daddyn roolissa. KISSA KUUMALLA KATOLLA on todellinen herkkupala

PUHALLUS
Henry Gordoff ja Johnny Hooker - kaksi chicagolaista pikkunilkkiä - päättävät puhdistaa totaalisesti pelätyn newyorkilaisen gangsteripomon, joka on hoitanut heidän kaverinsa pois päiviltä. Suunnittelun tuloksena syntyy kaikkien aikojen silmänkääntötemppu.

MATKALLA PERDITIONIIN  (uusi)
Hänen ei olisi pitänyt olla paikalla. Hetki, jolloin Michael Sullivanin poika todistaa raa-an teloituksen, repii palasiksi gangsteri-isän ja 12-vuotiaan pojan elämän ja sitoo heidän kohtalonsa yhteen peruuttamattomasti. Mafia, jolle Sullivan on omistanut koko elämänsä, on valinnut hänet maalitaulukseen. Hän on nyt yksin armoton palkkamurhaaja kintereillään. Tällä epätoivon hetkellä - taistellessaan henkensä ja poikansa pelastamiseksi - paatunut rikollinen ymmärtää kunnian ja pelastuksen merkityksen. Mukaansatempaava, voimakas ja visuaalisesti hämmästyttävä Matkalla Perditioniin on gangsterielokuvien klassikko heti syntyessään. Tom Hanks, Paul Newman ja Jude Law tekevät unohtumattomat roolityöt epätoivoisina miehinä, joista jokaisella on kaikki hävittävänään. Oscarpalkitun ohjaaja Sam Mendesin (American Beauty, 1999) uskomaton tulkinta menetetystä viattomuudesta, uskollisuuden ristiriidoista ja verenjanoisesta kunnianhimosta on lumoava.

SUURKAUPUNGIN HAIT
Paul Newman johtaa loisteliasta tähtikaartia - Jackie Gleason, George C. Scott ja Piper Laurie - sykähdyttävässä elokuvassa, joka oli peräti yhdeksän Oscar in ehdokas - mm. paras elokuva - vuonna 1961. Newman (paras miespääosa-ehdokas) on Fast Eddie Felson, röyhkeä ja moraaliton huijari, joka vainoaa laitakujien biljardipaikkoja putsaten jokaisen joka tarttuu keppiin. Eddie on päättänyt napata parhaan pelaajan tittelin, ja etsii käsiinsä legendaarisen Minnesota Fatsin (Gleason, paras miessivuosa-ehdokas) ja tämän oikean käden Bert Gordonin (Scott, paras miessivuosa-ehdokas). Yksinäisen naisen (Laurie, paras naispääosa-ehdokas) rakkaus voisi muuttaa Eddien elämän, mutta hän ei lepää ennen kuin hän päihittää Fatsin, oli hinta mikä tahansa. Kriitikoiden ylistämä kahden Oscarin voittaja on häikäisevä mestariteos!

EI TUUMAAKAAN  (uusi)
Oregonilainen Stamperin tukkilaisperhe ansaitsee leipänsä puita kaataen ja paikalliselle myllylle niitä jalostaen. Riippumattoman perheen bisnes joutuu vaikeuksiin, kun järjestäytyneet tukkityöläiset ryhtyvät lakkoon vaatiessaan parempia työolosuhteita. Ken Keseyn romaaniin perustuvan elokuvan on ohjannut näyttelijälegenda Paul Newman. Uuden ajan haasteet rytisevät yhteen jääräpäisen patriarkan (Henry Fonda) vanhoillisen johtamistavan kanssa elokuvassa, jota kannattelevat loistavat näyttelijänsuoritukset ja visuaalisesti huikaisevat kohtaukset Pohjois-Amerikan jylhissä metsissä.

SALAISUUKSIEN VARJOSSA
On vuosi 1942 ja maailma on tulessa. Pentagonissa huhtaan saksalaisten olevan hyvin lähellä onnistumista oman atomipommin valmistamisessa.
Ehtiäkseen ennen saksalaisia peräänantamaton kenraali Groves kokoaa kaikki maan parhaat tiedemiehet New Mexicon erämaahan.
Ryhmää johtaa legendaarinen Robert Oppenheimer - tutkijanero, jonka osallistuminen kiisteltyyn projektiin on edellytys sen onnistumieselle.
Aika on vähissä samalla kun osalliset joutuvat katkeraan riitaan oikeudesta asettua luonnon yläpuolella ja avata ovey ihmiskunnan tuholle.

RATKAISUN HETKI (uusi)
Paul Newmanin vakuuttavasta roolisuorituksesta pahasti alkoholisoituneena asianajajana, jolle tarjoutuu viimeinen mahdollisuus pelastaa itsensä. Kun asianajaja Frank Galvin (Newman) saa hoidettavakseen hoitovirheeseen liittyvän tapauksen, ei kukaan usko hänen voivan voittaa. Frank päättää kuitenkin uhkarohkeasti kieltäytyä sairaalan tarjoamasta sovitteluehdotuksesta, ja vie tapauksen - ja koko rikoslain - oikeussaliin.

NOBODY'S FOOL - KUKAAN EI OLE TÄYDELLINEN
Paul Newman näyttelee Sully Sullivanina, 60-vuotiaasta pienen amerikkalaiskylän asukista, jota joko rakastetaan tai vihataan. Sullyn päivät menevät muita kyläläisiä auttaessa, pimeitä ja laillisia hanttihommia tehdessä sekä tehdessä korvausvaatimuksia työssä satutetun polven takia. Samalla hän yrittää periä velkojaan työnantajaltaan (Bruce Willis) ja iskeä hänen vaimoaan (Melanie Griffith).
Eräänä kiitospäivänä Sullyn poika Peter Sullivan (Dylan Walsh) saapuu perheineen viettämään tätä juhlaa sekä Joulua äitinsä luo. Matkalla hän tapaa sattumalta tien poskessa kyytiä liftaavan isänsä Sullyn, jota ei ole nähnyt pitkiin aikoihin. Sully kuulee poikansa hakevan eroa vaimostaan aivan kuten hänelle kävi oman vaimonsa kanssa. Lisäksi hän tajuaa kuinka vieraaksi oma poika on ajan myötä tullut.

EXODUS

Exodus on Otto Premingerin vuonna 1960 ohjaama suurelokuva, joka perustuu Leon Urisin menestysromaaniin. Se kertoo Israelin valtion synnystä 1940-luvun lopulla. Juoni keskittyy ensin juutalaisia laittomasti kuljettavan Exodus-laivan matkaan Kyproksesta Palestiinaan ja sitten juutalaisten, brittiarmeijan ja arabien välisiin yhteenottoihin.

KADUN KUNINGAS

"Maailman parhaimmat nyrkkeilijät harjoittelevat täällä päivittäin", lukee kyltissä Stillman's Gymin ulkopuolella. Thomas Rocco Barbella ei ole nyrkkeilijä. Hän on riidanhaluinen, epätoivoinen nuori, joka tarvitsee tuohta. Joten hän menee salille, keksii itselleen nimen Rocky Graziano, maksaa 10 taalaa sparrauksesta- ja tiputtaa raskaan keskisarjan huippunyrkkeilijän kanveesiin. Nimi jää pysyväksi. Pysyvä on myös vaikutus, jonka tämä innoittava tarina Grazianon noususta ryysyistä ja raivosta keskisarjan mestaruuteen sai aikaan.

REVITTY ESIRIPPU

Paul Newman ja Julie Andrews esiintyvät pääosissa kansainvälisiin vakoilupiireihin sijoittuvassa klassikossa, jossa juoni kuljettaa henkilöt rautaesiripun taakse. Newman esittää maailmankuulua tiedemiestä Michael Armstrongia, joka lähtee fyysikoiden kansainväliseen konferenssiin morsiamensa ja avustajansa Sarah Shermanin (Andrews) kanssa. Konferenssin aikana Andrews ottaa vahingossa vastaan sulhaselleen tarkoitetun viestin, josta ilmenee, että mies on loikkaamassa Itä-Saksaan. Vai onko kuitenkaan? Kun Armstrong painuu maan alle keräämään huippusalaisia tietoja, pari joutuu mukaan hermoja kutkuttavaan takaa-ajoon. Vihollisagentit uhkaavat Hitchcockin jännityksentäyteisessä trillerissä kylmän sodan ajalta.

SUURET SETELIT - the color of money

Nopea-Eddie Felson, entinen huippuluokan biljardihai, uskoo itsekin jo nähneensä parhaat päivänsä. Elämä sujuu mitenkuten, mutta jotakin tuntuu puuttuvan. Sitten hän kohtaa nuoren Vincent Laurian ja tämän tyttöystävän Carmenin - ja kaikki muuttuu.
Vincent on lupaava biljardinpelaaja, mutta Eddien mielestä hän suhtautuu peliin liian kevyesti. Yhdessä rahanarvon ymmärtävän Carmenin kanssa Eddie ryhtyy kunnianhimoiseen yritykseen tehdä Vincentistä huippupelaaja.
Kolmikon kiertäessä pelisaleja miesten välit kiristyvät. Lopulta Vincent ja Carmen lähtevät omille teilleen ja Eddie omilleen. Mutta nyt on myös Eddie alkanut jälleen harjoitella, tähtäimessään sama suuri rahaturnaus kuin Vincentillakin.
Tapahtumat huipentuvat juuri tuossa turnauksessa.

VIESTI MERELTÄ

He kadottivat rakkauden- mutta löysivät sen uudelleen.
"Viesti mereltä" on Nicholas Sparksin menestysromaaniin pohjautuva romanttinen draama, jossa avioerostaan toipuva tutkiva toimittaja Theresa löytää rantahiekasta pullon, joka sisältää koskettavan kirjeen.Theresa alkaa etsiä kirjeen kirjoittajaa ja lopulta löytää Garretin, veneenrakentajan, jonka kuolleelle vaimolle pulloposti oli osoitettu. Pikkuhiljaa Theresa ja Garret löytävät rakkauden, jota he eivät uskoneet koskaan enää kokevansa.

WINNING - Kilparatojen Voittaja

Paul Newman, Joanne Woodward ja Robert Wagner jännittävässä elokuvassa, joka kertoo elämän kovuudesta amerikkalaisessa kilpa-autosirkuksessa.
Indianapolis 500 - tapahtumapaikka tälle vauhdikkaalle ja dramaattiselle elokuvalle, joka kertoo kulissien takaisesta elämästä maailman kovimmassa autokilpailussa. Ongelmat alkavat kun mestariajaja Frank Capua, vietettyään pitkään poikamiehen elämää, menee naimisiin.
Frankin pahin kilpailija tekee kaikkensa päästäkseen ensimmäisenä maaliin ja yrittäen myös valloittaa Capuan uuden vaimon. Väistämättömästi lähestyy hetki, jolloin nämä kaksi kilpailijaa taistelevat voitosta.

kaikissa suomitekstit

Myydään pakettina

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


99 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.4.2024 7:26
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.