Kuvaus

Ohut, lähes huomaamaton raita kuvan alaosassa, muuten hyvä kunto. Tarkastettu JVC:n nauhurilla 29.9.2021. Kasetti toimitetaan kuvassa näkyvässä pehmeässä kotelossa ja kyseessä on "Made in Japan"-laatunauha. Mukaan kauppaan myös DVD-rippi, jonka tästä tarkastuksen yhteydessä tein. Postituskulut 7,85 euroa lisätään voittohintaan ja samoilla postikuluilla kulkee maksimissaan kahdeksan kasettia. Myös nouto mahdollinen.

Erotica (1982)

Paul Raymond's Erotica

Ryhmä: Star Video (w/ Star-logo)

Mannermaisen erotiikan kohokohdat! Maailman kuuluisimpien seksilehtien keskiaukeamatytöt nyt ensi kertaa valkokankaalla! Mukana myös eksoottisimmat yökerhoesitykset uusimman discomusiikin säestyksellä!
Erotica on ainutlaatuinen suurmenestys kautta maailman. Suurmenestys siksi, ettei tällaista elokuvaa ole ennen valmistettu.
Paul Raymond on tämän ainutlaatuisen elokuvan luoja. Hän omistaa englannin suurimmat seksilehdet Men Only, Club ja Escort, sekä kuuluisan Windmill-teatterin ja Raymondin Revuebarin, joka on Englannin vastine ranskalaisten Crazy Horse-saluunalle.
Eroticaan on koottu Paul Raymondin parhaat palat. Mukana on häkellyttävän hienotunteisia ja uskomattoman eroottisia esityksiä. Elokuva esittelee elokuvamaailman kenties kuumimman uuden tähden, Brigitte Lahaien.
Maailman kallein seksielokuva, jonka budjetti oli yli 13 miljoonaa markkaa!

Ohjaus:
Brian Smedley-Aston

Käsikirjoitus:
Brian Smedley-Aston

Näyttelijät:
Brigitte Lahaie
Diana Cochran
Paul Raymond
Faith Daykin
Vicki Scott


Maa: UK

Genre: Drama
 


Id: 2430


MiscInfo:
Cinema Print in English with Finnish/Swedish subtitles.



Kuvasuhde: 1.33:1 (4:3)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 95 vrk 1 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 95 vrk 1 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.