Kuvaus

Vahvan moottoripyörän päältä odottaisi löytävänsä nuoren miehen – nuoren kapinallisen. Tässä kirjassa matkustajina ovat isä ja hänen naiseksi varttumassa oleva vammainen tyttärensä.
Isä ja Ia ovat moottoripyörämatkalla Norjassa, ja kotvan heidän mukanaan ajaa sivuvaunullisella pyörällään, Jessi, nuori tyttö.

Moottoripyörä ei ole kulkuväline, ei ainakaan pelkkä. Se on avain toisenlaiseen elämäntapaan ja sen selässä kulkien maailman maisemat kokee aivan toisella tavalla kuin peltorasiaan sullottu, ärtynyt autoilija. Se vaatii osallistumaan. Moottoripyörä ei kulje kuljettamatta. Se on raskas kone, joka voi osoittautua vaaralliseksikin.
Ia ei ole tavallinen lapsi ja hänen lomansa ei ole tavallinen loma. Taidokkaasti ja vähin elein Paul von Martens kuljettaa lukijaansa tajuamaan vaihtoehtoja ja tiedostamaan toisenlaisen. Pinnaltaan tämä kirja on kesäinen kertomus lomamatkasta. Pinnan alla avautuvat yllättävät ulottuvuudet.
”Pieni onni” oli ensimmäinen Paul von Martensin suomeksi ilmestyvä kirja. Suomen lisäksi se ilmestyi Ruotsissa ja Norjassa. Lämpimässä myötäelämisessään ja syvyydessään se on pieni helmi.

Kirja on kovakantinen, ilman kansipapereita, ensimmäisellä sivulla omiste, kirja erittäin siisti. Otava 1979.

Toimitus postitse 4,50 euroa. Nouto mahdollista Jämsän Hallista tai Jyväskylästä.

Katso myös muut ilmoitukseni. Yhdistelen tarvittaessa toimituksia.

hakusanat matkamoottoripyörä moottoripyörä prätkä moottoripyörämatkailu moottoripyörämatka

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 38 vrk 11 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 38 vrk 11 h 20 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.