Kuvaus

[1121] 

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI 

Kuvanmukainen, OK iskussa oleva nidottu teos Paula Havasteen romaanien ystäville.

Pirjo Tuominen: Puoliherran huone

Nillaa riuhdotaan kahtaalle. Hän syntyy lapinpojaksi kotasavujen maille ja oppii kumartamaan syvään seitoja, ahkkoja ja muita Lapinmaan jumalia. Sitten hänet annetaan kasvatiksi katekeetta Henrikille, joka käskee Nillan rukoilla Herraa Seepaotia, Kiesusta ja muita ristinuskon pyhiä. Päätöksenteon hetkellä on valittava Lapinmaan ja kirkon pyhien välillä.

Vaikein päätös on kuitenkin edessä, kun Nilla tapaa Maarian. Tämä on kaikkea mitä mies voi toivoa: kaunis, nöyrä, osaava, hellä kumppani ja hyvä äiti. Mutta Maariassa on kauhea tahra, joka tekee hänestä halveksitun kaikkien muiden paitsi Nillan silmissä. Kun se tahra uhkaa tarttua Nillaan, on jälleen uuden päätöksenteon aika.

Paula Havasteen kolmas teos on historiallinen lukuromaani, joka sijoittuu satojen vuosien taakse Lapinmaahan. Kirja antaa paljon tietoa tuon ajan ihmisistä, heidän arjestaan, työstään ja juhlastaan.

LOISTO

2. painos

Gummerus Kustannus

WS BOOKWELL Oy

Juva 2006

VOITTOHUUTO ja PK. 3.30e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 86 vrk 4 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,95 € Sulkeutuu 86 vrk 4 h 38 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.